Tørrvegg Estimerende Tips

Tørrvegg Estimerende Tips  Beregning av gipsveggsarbeid er en øvelse med hensyn til detaljer. Den første av disse detaljene er å vurdere kvaliteten på overflatene der du skal feste og avslutte gipset. Utenfor plassen og gjenstander utenom pluss og -nivå øker tiden og materialene du trenger for å fullføre gipsplattformene til et akseptabelt nivå av kvalitet.

Informasjon-Gathering

Sjekk for plumb og Plumb boblen på et 4-fots nivå bør være nær sentrum når du kontrollerer vegger, og nivåboblen skal være i midten når du kontrollerer tak. Hvis tak og vegger ikke er plumb og nivå må du anslå kostnadene og installasjonstid for furring strips for å bringe dem til nivå. Ta nøyaktige målinger slik at du ikke går tom for materiale eller over rekkefølge. Mål lengden, bredden og høyden på rommene på veggene.

Ring eller besøk butikken hvor du skal kjøpe materialene dine for å lære kostnaden for gipsvegg, gipsbånd og gipsvegg.

Beregninger

Multipliser lengden ganger høyden på hver vegg For å få sitt område i kvadratfot, legg sammen kvadratfotene på alle vegger. Multipliser lengden ganger bredden på hvert tak, og legg til de firkantede opptakene. Legg veggfirkanten i taket i kvadratfotene for å komme til det totale torget tråden er nødvendig. Den største og mest uforutsigbare utgiften i hengende og ferdiggjørende gips er arbeidskraft. Ikke trekk kvadratfotene av vinduer og dører fra beregningene dine. Eventuelle stykker igjen når du har kuttet rundt åpningene, vil ikke ha avfasningen kanten som tilbys av fabrikken, og bruk av dem i stykke mote er dyrere enn å betrakte dem som avfall.

Del din totale kvadratmengde med 32 hvis du vil bruke 4 fot med 8 foters ark, eller med 48 hvis du bruker 4-fot med 12-fots ark. Resultatet er antall ark du trenger. Multipliser dette tallet med 15 prosent, og legg resultatet til ditt totale antall ark for å regne for avfall, avrunding opp til neste ark. Legg til 2 liter leddforbindelse og 180 fot wallboard-tape for hver 300 kvadratmeter gips. Figur 3 pund av skruer for hver 500 kvadratmeter gips.

Overveielser

I tillegg til å inkludere stripe og festemidler, hvis veggene eller takene ikke er våte og loddige, bør du vurdere andre kostnader som hjørnetrimme , verktøy og ekstra arbeidskraft. Bruk hjørne trim på utvendige hjørner (de som stikker ut i rommet). Hjørne trim kommer i ruller, for steder hvor du ikke forventer at hjørnene skal ta mange støt eller i stive striper av metall for de sikreste hjørner. Du trenger gipsvegg kniver i minst tre forskjellige bredder, skuffer for å holde forbindelsen mens du bruker den, svamper og sliping forsyninger. Gipsvegg er tung, så du trenger minst en hjelper. Figur kostnaden for ekstra arbeidskraft basert på de gjeldende lønnene for den typen arbeid i ditt område.

Andre artikkelen

Grønn oppvarming og kjølesystemer
Tile Edging Ideas
Hva er hardheten til bambusgulv?
Hvordan Spray Drywall Texture Med En Airless Sprayer
Disc Sander Instruksjoner
Installere Keramisk Tile Over Betong
Hvordan estimere stillas
DIY Tile Cutter
Hvordan måle en rang av ved
Slik bruker du Formica og Laminat
TAMKO Roof Shingle Farger
Hvordan fjerne hjørnet av Vinyl Siding
Hvordan henge en ny innendørs pre-hengt dør
Hvordan reparere en hengslet dusjdør
Hvordan bruke fliser utenfor
Typer av ekspansive jordarter
Slik legger du til klikk og låser tregulv
Hvordan bygge en handikapdusj
Bad Vanity Directions
Polyuretanskum og dets produkter