Små Kitchen Layout Ideas

Små Kitchen Layout Ideas  Husk at et lite kjøkken ikke nødvendigvis er et dårlig kjøkken, fordi den eneste tingen du vil ha fremfor alt fra dette rommet, er effektivitet. Selv små kjøkken kan selvfølgelig bli utformet ineffektivt, så ikke antar at du ikke har problemer der, bare fordi kjøkkenet ditt ikke er romslig. Hvis du har muligheten til å designe kjøkkenet ditt innenfor en begrenset plass, kan du ta skritt for å sørge for at du har det mest effektive oppsettet mulig.

Enkeltlinjeoppsett

Enkeltlinjeoppsettet er noen ganger det eneste som er mulig svar på svært begrenset plass. Denne utformingen retter opp alle apparater og alt lagringsplass langs en vegg. Du kan øke plassen som er tilgjengelig for det du virkelig trenger på kjøkkenet ditt, ved å velge en liten vaskfat over en dobbel vask eller ved å gå med minikjøleskap i stedet for en full størrelse modell.

Galley

The Galley layout er ideell for små mellomrom og har potensial til å være en av de mest effektive kjøkken design mulig. Et kjøkkenkjøkken er preget av dets lange, smale plass innenfor parallelle vegger. Apparater er vanligvis plassert rett ved siden av hver i en linje nedover det lange rommet. Ineffektiviteten til kjøkkenkrokens layout for selv et veldig lite kjøkken er når vasken og kjøleskapet er på motsatte sider. I henhold til 'Better Homes and Gardens Kitchen Idea File' vil det ideelle kjøkkenkrok-kjøkkenet ha kjøleskap og vask på den ene siden med komfyren og ovnen sentrert mellom dem på den andre siden for å skape maksimal effektivitet.

Sirkulær layout

'The Complete Home Style Book' anbefaler en kreativ måte å utnytte plassen på så lite som 9,5 meter i diameter, samtidig som det skaper et effektivt og slående kjøkkenoppsett. Hvis du har muligheten til å designe ditt eget kjøkken, bør du vurdere å bruke begrenset plass ved å lage en sirkulær layout som plasserer deg midt i handlingen uavhengig av arbeidsområdet du deltar på. Bøyde nedre skap gjør utseendet på denne nesten futuristiske designen.

Mini-kjøkken

Et mini-kjøkken er et lite kjøkken som kan legges til et spillrom eller hjemmekino. Denne nedskalerte versjonen av et kjøkken skal dra nytte av plassen du har igjen i rommet du velger når det gjelder layout. En tett vegg betyr å gå med enkeltlinjeoppsettet, men hvis rommet er stort nok, kan du lage et minikjøkken ved hjelp av den tradisjonelle U-formutformingen. Utstyr et mini-kjøkken med minikjøleskap, liten vask og en mikrobølgeovn i stedet for en komfyr. Design counter plass og kabinett basert på hva slags elementer du vanligvis spiser når du spiller spill eller ser på filmer.

Andre artikkelen

Slik fjerner du asbeststøv
Slik beskytter du metallverktøy
Hvordan bygge en undergulv på en betongplate
Baderom Vanitiy Ideas
Slik installerer du keramisk flis på kjellergulv
Slik limer du ned en solid bambusgulv
Hva brukes Wood Cedar Shingles for?
Samlede betongfarger
Hvordan male en Trex Deck
Trim Installasjonstips
Slik installerer Cedar Shake Shingles på et tak
Grants for å gjenopprette historiske hjem
Bygg en Pre-Slope Dusjpanel
Hvordan bruke Cedar helvetesild til Siding
Hva er høyden på en Coat Closet Rod?
Hvilke verktøy er nødvendig for å installere en konstruert tregulv?
Hvordan tegne en Mosaic Backsplash
Utvendig fargeideer for produsert hjem
Hvordan lage PVC utemøbler
Slik bytter du en Wood Door Sill