Små Baderom Gulv Ideer

Små Baderom Gulv Ideer  Små bad etasjer er ikke annerledes enn store bad etasjer når det gjelder materialer. Den eneste forskjellen er at de større badgulvene er enklere å installere på grunn av tilgjengelighet. Det finnes imidlertid flere muligheter for å installere små badgulv, for eksempel fliser, vinyl, laminat eller til og med tre.

Forberedelse

Uansett gulvvalg, må du sørge for at badet ditt er godt forberedt. Hvis du installerer fliser eller tre, må du sørge for at undergulvene dine er kryssfinér i stedet for presswood eller OSB (orientert strandbrett). Men hvis du installerer vinyl eller laminat, vil disse materialene bli bra.

Når du installerer fliser, bør du huske å putl bakerbrett på undergulvet. Bakplaten vil hjelpe vanntett undergulvet og styrke basen. Når du installerer massivt tre, må du installere tjærepapir eller kolofonium for å forhindre at vann som søler, trer i gulvet og rote undergulvet.

Tile, tre og laminat

Små badgulv krever at du vurderer at materialene installeres og deres størrelser. Hvis du installerer fliser, må små fliser, mindre enn 6 til 6 tommer brukes, og 1-tommers fliser vil være optimale. Denne flisestørrelsen ville gjøre at badet virker større og er lettere å installere enn større fliser på et lite gulv.

Når du installerer laminat eller massivt tre, husk å kjøre gulvets lengde i samme retning som motsatt veggen til døren. For eksempel, når du går inn på badet, bør gulvet løpe longways fra døren mot motsatt veggen i stedet for over gulvet. Dette vil gjøre at gulvet ser mindre ut.

Vinyl

Vinylfirkanter som er 12-by-12 inches, er gode for små badgulv. Firkantene kommer med klissete rygg og kan installeres direkte over de fleste eksisterende gulvmaterialer - unntatt teppe. Firkantene kan raskt trimmes med saks og formet og formet for å passe rundt noen vegg, skap eller toalett. Firkantene kommer i en rekke farger og kan blandes for å danne skjermbrettet. En ting å huske på er at eksisterende gulv skal rengjøres med en husholdningsavfettingsmiddel før installasjon.

Andre artikkelen

Hvordan male et bonusrom
Behandlet Wood u0026 Skin Hives
Bosch Router Instruksjoner
Det beste lyset å sette i et suspendert tak
Slik fjerner du gammel maskinvare
Slik bruker du Duraflame logger i en peis
Hvordan bygge din egen trappestrengere
Hvordan kante gulvfliser
Hvordan bruke fliser
Hvordan male tre til å ligne granitt benkeplater
Hall Painting Ideas
Hvordan Bytte Rekkverk på Cement Trapper
DIY Laminat Wood
RICS-koden for profesjonell adferd
Hvordan gjenvinnes polystyren?
Hvordan lage et gulv for linoleum
Slik bytter du badekaret
DIY: Råd om å legge linoleum
Teak Wood Identification
Slik installerer du en aluminiumsfascia