Slik Reparer Dusjfliser Grout

Slik Reparer Dusjfliser Grout 

1.

Ta ut den gamle fugemassen fra dusjmuren med en skarp verktøykniv. Begynn med eventuelle sprukne eller manglende fuger. Sett bladet inn i skjøten og slep det nedover med korte slag. Flytt til hver side av fugemasse, opp mot flisen, for å kutte brede leddene fri. Pass på at du ikke kliper på den omkringliggende flisen. Flytt fra toppen av dusjen til bunnen, til alle fuger er fjernet. Hvis verktøykniven slutter å kutte lett gjennom fugemasse, er det på tide å bytte bladet.

2.

Bland opp en frisk bøtte med fugemasse. Legg tørrmørtelet til bøtta først, og legg til vann litt om gangen. Rør kontinuerlig med en håndflate, skrap ned sidene av bøtte ofte for å sikre en jevn blanding. Stopp å legge til vann når fugemasse ligner litt flytende peanøttsmør.

3.

Skru opp noe av den friske grouten med den flate siden av en fugemasse. Float er et stykke stiv gummi med et håndtak festet som brukes til å dirigere og presse fugemasse over overflaten av flisene.
Plasser fugemassen på flisene og begynn å skyve den inn i leddene med flottøren. Hold flåten i vinkel mot flisene for å lede fugemassen, og hold den så flatt til flisene for å pakke inn fugten mellom dem.

4.

Vent 10 minutter etter ferdigbehandling Den nye applikasjonen av fugemasse for leddene begynner å herdes. Tørk overflaten av flisene med en utrullet svamp, for å lage fugemasseforbindelsene med svampens avrundede kanter. La fugemassen tørke helt i 24 timer før dusjing.

En av de mest viktige - og likevel oversett - komponenter i dusjen din er fugemasse. Dette vannavstøtende materialet hjelper til med å holde mugg, mugg og råtne ut av veggene dine ved å holde fuktighet ute.De fleste fuger er laget av et sementbasert materiale som faktisk er ganske skjøre. Denne sementen kan knekke og bryte fra hverandre etter mange års bruk, og dusjmurene vil ikke lenger være vanntette. Når dette skjer, må fugemassen fjernes og erstattes.

Andre artikkelen

Bygg en skorstein for en vedovn
DIY Betongreparasjoner
Slik installerer du Sheetrock riktig
Husets designkrav
Tile Countertop Options
Om Siding With Cedar Shingles
DIY Betongpolering
Installasjon og etterbehandling av harde tregulv
Slik monterer du veggbraketter
Hvordan lage en garasje
Hvordan finne et hus med postnummer
Fjerning av Graffiti Paint
Travertin Baderom Ideer
Slik låser du opp en dørbryter
Liste over verktøy for bygging
Hvordan lager jeg et Garasje Gulv med Sakrete?
Hvordan lage et takstativ
Slik installerer du Hex Tile
Hvordan forberede seg på internmaleri
DIY Loftet Gulv