Måter å isolere et loft

Måter å isolere et loft  Et loft er en viktig del av huset. Ikke bare kan det fungere som spillover plass eller konvertere til et annet rom, men måten det er isolert på, påvirker også effektiviteten i huset. Hvis huset er vanskelig å varme eller holde seg kaldt, er det noen ganger på grunn av mangel på isolasjon på loftet. Isolerende loftet bidrar til å skape en ugjennomtrengelig tetning gjennom hvilken varmen i huset ikke kan rømme, eller kald luft hvis du bor i et varmt klima. Isolasjon er vurdert av R-verdi, som, som Energidepartementet definerer den, er 'motstand mot varmeflow.' Hvis isolasjonen er svært effektiv til å motstå varmestrøm, vil dens R-verdi være svært høy; Hvis ikke, vil R-verdien være lav.

Battisolasjon

R-38 fiberglass battisolasjon er en effektiv måte å isolere et loft på. Isolasjonen krever ikke vendt. Hvis du legger battisoleringen over takbjelker, med hver batt presset mot hverandre, skaper det et effektivt lag gjennom hvilken luft ikke kan rømme eller trenge inn.

Løs fyllingsisolering

Løs fylling er laget av steinull, cellulose eller glassfiber. Av de tre har cellulose den høyeste R-graden per tomme, med steinull og glassfiber som kommer i henholdsvis andre og tredje. Denne isolasjonen er en effektiv barriere som er installert på loftet via en maskin som du kan leie fra din lokale byggforrådsbutikk. Legg løst påfyllingsisolering i maskinen, og det vil blåse isolasjonen på loftet gjennom slanger.

Fiberglass løsfyllingsisolering varierer fra R-2,2 til R-2,7 per tomme, isolasjonsruller fra R-3,0 til R-3,3 per tommers fjellull, mens cellulose løsfyllingsisolering varierer fra R-3.2 til R-3.8 per tomme. Ifølge US Department of Energy, bruk 'omtrent en 30 kilo (13 kilo) veske med cellulose eller ca 15 kilo glassfiber eller steinull for hver tre veggkaviteter du fyller' for å oppnå R-38 Anbefalt på loftet.

Sterk skumisolering

Sterk skumisolering brukes til å isolere et loft. Monter battisolasjon mellom sperrene, og fest den stive skumisoleringen direkte til sperrene med negler for å skape en effektiv barriere. Stift skum fungerer i seg selv godt i rom som er ganske begrenset, fordi denne typen isolasjon ikke tar opp mye plass. Mens det er dyrt, har det en R-verdi på 4 til 6,5 per kvadrat tommer.

Andre artikkelen

Klippeplexiglass med bordsag
Carport Krav
Slik bruker du en kappelampe
Hvordan bygge Passive Solar varmtvannspaneler
Instruksjoner for installasjon av tregulv
Slik installerer du dørskjermer
Hvordan kutte hevede paneldører
Slik legger du fliser til kjøkkenbord
Slik installerer du korkfliser
Materialeliste for å bygge et skur
Slik legger du på et gateskilt til en T-post
Marmor Gulvfarger
Konstruksjon Impact Tools
Slik installerer du Metal Studs
Slik legger du Stamped Concrete
Hvordan finne en Siding Contractor
Granitt benkeplater
Slik slår du et lys som har en lyssensor
Gjør det-selv-kabling
Taklampe Installasjonsveiledning