Hvordan passe bambus gulv

Hvordan passe bambus gulv 

1.

Analyser typer installasjon og hva som passer deg og ditt hjem. I en flytende installasjon flyter gulvet på toppen av undergulvet. Den kobles til seg selv via et interlocking system og klikker i en planke til neste, noe som gjør det enklere å installere. Lim-installasjon krever lim for å binde gulvene til undergulvet. Det fungerer godt over betong- eller tregulv. Nail-down installasjon krever at platene blir spikret med negler på en tregulv.

2.

Mål ditt rom med et målebånd. Kjenn firkantet opptak slik at du vet hvor mye underlag, plastplast og gulv du trenger. Følg produsentens retningslinjer for dekning.

3.

Fjern grunnplater med en pry bar og lagre dem for senere bruk. Legg et tynt lag med plastfolie hvis du er ved hjelp av flytende installasjon eller spikring. Overlappe sømmer med rundt 6 tommer og forsegle dem, ved hjelp av tydelig plastbånd eller uansett lim som produsenten gir. Legg underlaget i henhold til produsentens instruksjoner. Bruk ikke plater eller underlag i lim-ned-installasjonen, da limet vil binde seg til underlaget i stedet for gulv. Med lim-og nail installasjonene må du også måle bredden på to brett (og en u0026 # xBC; -inch spacer) vekk fra veggen og ta en rett krittlinje over rommet ved den måling. Det vil være ditt utgangspunkt.

4.

Beregn bredden på den siste raden av gulv du vil legge ned. Alle metoder krever en 'spacer spacer' kantene på rommet, så ta dette i betraktning. Hvis den siste raden måler mindre enn 1 1/2 tommer, bruk en håndsag til å kutte den første raden ned for å få målingen opp til 1 1/2 tommer eller mer. siste rad må sannsynligvis bli kuttet for å passe, og hvis veggene dine ikke er helt firkantede, må du sitte litt biter ned.

5.

Installer den første raden. I alle metoder legger du mellomrom mellom brettet og veggen for å tillate utvidelse. For et flytende gulv, pek sporet på veggen. Bruk fuktsikkert trevirke til å slutte på gulvets endekant. Bruk denne limen langs sporetes nedre lepper og de øvre leppene til tungen i hver rad, og lim også leddene mellom plankene for å sikre en god passform. Etter at du har lagt to eller tre rader, gi limet et par timer å tørke før du fortsetter. For lim-ned-installasjonen, bruk en hakkede trowel for å spre limet fra krittlinjen ut over bredden på to bretter. Følg produsentens anvisninger om hvor lenge du skal la limet settes. Når du legger platene i enten liminstallasjonen eller spikningsmetoden, må du sørge for at plankens tunger står overfor startveggen. I spikerinstallasjonen, fest hvert brett til undergulvet med en spikerpistol. Følg produsentens retningslinjer for avstanden mellom og spikartypen.

6.

Løft leddene, enten ved å bruke rester av brett som du kutter for å passe tidligere, eller ved å kutte et nytt bord på ikke mindre enn 12 tommer. Staggerende leddene øker gulvets styrke.

7. Monter hver tunge i hver spor og tamp dem ned med en gummi mallet hvis du trenger. Med lim-ned-metoden, jobbe med ca 3 meter lim om gangen, så det tørker ikke før du er klar. I spikermetoden skyter du neglene inn i toppen, inne i tunge kanten i en 45 grader vinkel.

8.

Klipp den siste raden med håndsagen, og ta med 1/4-tommers mellomrom. Du må kanskje fjerne tunge på det siste brettet for å få det til å passe. Når gulvene er ferdige, legg grunnplankene på igjen, spik dem til veggen og ikke til gulvet.

Tips og advarsler

 • F du installerer underlag ved lim-ned-metoden over betong, nivåene av m oistur må vurderes. Snakk med produsenten for å finne det akseptable området. Sørg for at betongen er så ren som mulig, slik at limet klæber godt.
 • Ventil et område hvor du vil arbeide med lim eller lim lim.
 • Det er tre metoder for installasjon av bambusgulv: lim-ned installasjon, flytende installasjon og nail-down installasjon. Hver av disse trenger forskjellige trinn, og kommer fra en rekke produsenter. Les alltid og følg produsentens retningslinjer for å være sikker på riktig installasjon, da feil installasjon kan gjøre garantien ugyldig og svekke gulvet.

  Andre artikkelen

  Slik bruker du en Drill Vice Press
  Hvordan male en garasjeinnredning
  Installere en vedovn
  TAMKO Roof Shingle Farger
  Hvordan Cedar Shingle en tillegg til et hus
  Typer Railroad Hammers
  Grants for å gjenopprette historiske hjem
  Å bygge en strukturell beholdervegg
  Hvordan lage Pebble Tile
  Mudroom Floor Ideas
  Hvordan bygge en mantel til en peisinnsats
  Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range
  Hvordan kutte Dry Tile
  Passiv solvarmeinformasjon
  Slik forsegler en fliser dusj i hjørnene
  Hvordan installere Hardwood Floor Edging
  Slik installerer du Vinyl Siding på huset ditt
  Hvordan lage skap
  Hva er melamintømmer?
  Typer av vinduer for et trehushus