Hva slags ting trengs for å bygge en dekk?

Hva slags ting trengs for å bygge en dekk?  Ved å legge til dekk i hjemmet kan huseiere skape verdifull utendørs fritids- og underholdningsrom. Mens oppgaven med å planlegge og bygge et dekk kan skattlegges, er de nødvendige materialene grunnleggende. Hvis du planlegger å påta seg et dekk til ditt eget hjem, planlegger du å kjøpe en rekke enkle materialer for å få planene dine til å bli oppfylt.

Tømmer eller komposittmateriale

Størstedelen av dekk er laget av tømmer eller et syntetisk komposittmateriale. Selv om dimensjonene til dette byggematerialet vil variere, avhengig av den spesifikke utformingen av dekk, går dekkbyggerne i de fleste tilfeller til 2-til-8 eller 2-for-6-plater for å sikre strukturell stabilitet. Dekkbyggere kan enten bruke generelt trykkbehandlet tømmer eller velge et mer moderne syntetisk dekkbygningsmateriale.

Galvaniserte negler

Galvaniserte negler brukes i dekkhus for å holde bjelkene på plass og sikre dekkmateriale. Ved å velge galvaniserte negler, kan dekkbyggere unngå rusting og forverring som er vanlig med andre spikertyper. I tillegg har disse neglene en tendens til å være sterkere enn andre typer, noe som gjør dekkene mer strukturelt lyd.

Vognbøter

Vognbøter gir sterk støtte til dekkmaterialer. Dekkbyggere bruker ofte disse robuste støtene for å bli med i bjelkene og holde skjelettet på dekkene sammen. Disse boltene brukes ofte bare på undersiden av dekk fordi de kan være stygge.

Joist Støtter

Joist støtter er braketter som skruer på bjelkene som utgjør undersiden av dekk. Disse metallstøttene holder tverrbjelker på plass, forbedrer den underliggende støtten til dekk og produserer et dekk som er solid og strukturelt lyd.

Trellis Material

Ved konstruksjon av et forhøyet dekk bruker mange dekksbyggere trellismateriale til å blokkere utenfor undersiden. Bruken av dette materialet er ikke bare estetisk tiltalende, men tjener også en funksjon, da det forhindrer dyr i å lage et hjem under dekk og potensielt forringe den strukturelle stabiliteten til utendørs tillegg.

Generelle bygningsverktøy

Å montere en dekk, dekkbyggere må bruke et utvalg av generelle byggverktøy, inkludert en standard hammer, skrutrekker, sirkelsag og skiftenøkkel. Avhengig av bredden til dekksbyggerens verktøykasse, kan det hende at det ikke kreves kjøp av tilleggsverktøy ved å bygge et dekk.

Andre artikkelen

Slik installerer du en skrue på en tubutløp
Hvordan kutte en Stucco-vegg
Verktøy for å lage en dør
Jensen Peis Gel Bruksanvisning
Slik overfører du en tregulv
Hvordan bygge en Cedar Closet
Stiler av Backsplashes
Typer Tile Trim
Utendørs Siding Farger
Passiv solvarmeinformasjon
Slik installerer du en drillbit
Hvordan lage en inngangsdør
Hvordan bygge Passive Solar varmtvannspaneler
Hvordan beregne trappvinkler
Gulvdrenertyper
Hvordan bygge en brann i en peis Sett inn
Typer av Jigsaw Blades
Fjerning av Bonded Asbest
Fjerning av lim fra Vinylfliser
Hvordan vinkle solfangere til å lage soloppvarmet varmtvann