Verktøy som brukes til å kutte Clickboard laminatgulvbord

Verktøy som brukes til å kutte Clickboard laminatgulvbord  Clickboard laminatgulvplater installeres raskere og enklere enn lim eller skrue av tregulv - den eneste harde delen er kutting. Kutting er avgjørende for at et tregulv passer innvendig, og glatte kutt er avgjørende for å hindre at laminerte planker glirer eller splinter langs kanter. Det er tre grunnleggende verktøy som brukes til å kutte laminatgulv: en sabersag (også kalt en 'jigsag'), en sirkelsag og en bordsag. Og ikke glem - alle tre sagene må ha et skarpt finishblad festet for å skape et jevnt kutt gjennom laminatgulvet.

Sabre eller Jigsaw

En sabersag brukes til å kutte uregelmessige linjer på tvers av både lengde og bredde av et laminatgulvplate. Installatører bruker en skriftleder til å overføre oversikten over ujevnvegger på overflaten av et brett. Hvis en linje ikke er rett, kan en sabersag enkelt følge sine konturer. Sabersager kan også brukes til å kutte små biter av et laminatgulvbrett, for eksempel områder som strekker seg rundt dørkammen. En sabersag har et blad som går frem og tilbake på et vertikalt plan - det beveger seg opp og ned, skjærer mens brukeren skyver fremover. Fordi bladet er tynt og fleksibel kan jigsagen klippe krøllete former.

Sirkelsag

Sirkelsager, kryss og rip kutte et laminatgulvbrett av klip. Sirkelsager har et motordrevet, sirkulært blad som spinner og tvinger tennene til å skjære gjennom materiale som brukeren skyver den fremover. En gulvinstallatør vil bruke a blyant- og oppsettverktøy, for eksempel en firkant, for å markere rette linjer over lengden og bredden av et gulvbrett - disse linjene tjener som en veiledning for sirkelbladet. Sirkelsagene skyves for hånd, og som sådan er det vanskelig å bruke en til å lage en rett linje. For å kutte lange, rette linjer, vil en installatør feste en 'rip guide' til en sirkelsag. En rip guide er en stykke metall som festes til saga og hviler mot kanten av et gulvbrett - hvis kanten av brettet er rett, styrer rip-guiden bladet i en rett linje.

Bordsave

Bordsave presentere et alternativ til en sirkelsag for å lage raske kuttskiver (kutt som går lengden på et brett). Bordsave er akkurat det de høres ut - et bord med et sagblad som stikker ut av det. Bordsave har en flat overflate hvorfra det stikker ut et sirkelblad. Hver bordsag har et 'rip gjerde', en langmetallguide som er låst på plass og gir en stasjonær 'guide' mot hvilken brett presses mens de beveger seg gjennom sagbladet.

Andre artikkelen

Hvordan lage et gulv for linoleum
Slik holder du plast til tre
DIY Tile Cutter
Slik installerer du Rigid Chimney Liners
Instruksjoner for å legge laminatgulv
Slik forsegler du en polert porselensteinflate
Slik løser du kjøkkenveggskap
Hvordan lage lydabsorberende paneler
Mohawk Hardwood Flooring Installasjon
Slik installerer du teppeblokker
Hvordan ramme en vegg til en lommedør
Slik forsegler en fliser dusj i hjørnene
Sponplater Vs. Tre
ADA Parkeringsskilt
Hvordan Estimere Stone Finer Mengder
Slik legger du på et gateskilt til en T-post
Bærbare hydrauliske verktøy
Slik installerer du Marble Fliser på en Peis Surround
Slik jobber du trygt med asbest
Hvilken farge grout skal jeg bruke med Carrara Tile Floors på badet?