Typer av benkeplater

Typer av benkeplater  Baderomsbenkeformatene kan variere fra moderne til moderne til antikke i samordning med en en-delt kombinasjon av sink, separat nedsunket vask eller over-benken vask. Velg et bad benkeplate ved å avgjøre hvilken stil som passer til resten av badearmaturene, og hva som passer ditt budsjett.

Cultured Marble

Cultured marmor, for ikke å forveksles med solid marmor, er laget med polyesterbindende harpiks , kalsiumkarbonat, pigment for farge og pulverisert knust marmor. Det er slitesterk og flekkbestandig. Riper kan slipes og poleres lett ut. Kultivert marmor kan rengjøres med en mild sprøytevæskevasker og polert med voks for å holde overflaten i god stand. Bruk aldri slipende rengjøringsmidler som de vil kaste overflaten.

Solid marmor er porøs og flekker lett fra hårfarge og sjampo. Selv vann vil flekke solid marmor, noe som gjør det til et dårlig valg for baderommet baderom.

Tile

Porselen og keramiske fliser er populære valg for baderommet benkeplater. Tile kommer i en rekke størrelser, fra 1 tommer til 12 tommer, og mange former, solide farger, fargekombinasjoner og håndmalt design. Grout for fliser kommer i fargete farger, noe som gjør rengjøring mye lettere. Rengjør porselen eller keramiske fliser med en husholdningssprøyte eller varmt vann og mildt vaskemiddel. En fugemasse skal påføres fugemasse når den først er installert og til renset fugemasse hver 12. måned for å hindre at den absorberer fuktighet.

Tile kommer også i glass, som når de er blandet med porselen eller keramisk fliser, kan gi et tilpasset utseende til et bad.

Solid overflate materialer

Solid overflate materialer kan være rustfritt stål , betong eller materialer for å kopiere utseendet på naturstein. Bordplater i rustfritt stål er flekk- og varmebestandige. En høydefinert børstet matte rustfritt stål benkeplate kan rengjøres med varmt vann og mildt vaskemiddel og vil bli vakrere med tiden. Bruk aldri slipende rengjøringsmidler som de vil skrape overflaten. Betong benkeplater kan farget farger og kan ha marmor eller glass chips blandet inn for å legge til design. De trenger å være forseglet med en konkret sealer for å hindre dem i å absorbere fuktighet og flekker. Rengjør betong benkeplater med varmt vann og mildt vaskemiddel. Bruk aldri slipende rengjøringsmidler som de vil skrape og dumpe overflaten. Materialer som er utformet for å ligne naturstein, som Corian, er ikke porøse og kan opprettholdes ved å rengjøre med mildt vaskemiddel og tørkes tørt etter rengjøring.

Granitt

Granitt er det populære valget for baderommet benkeplater i mange høye -end boliger. Det er slitesterkt og flekkbestandig og det enkleste å ta vare på natursteinene. Granittoverflater krever forsegling hver sjette til tolv måneder for å holde glansen. Rengjør granitt med varmt vann og et mildt flytende vaskemiddel. Bruk aldri slipende rengjøringsmidler, da de vil dumme finishen. Ved hjelp av et kappepasta av bilvoks på hele overflaten i noen få uker, avhenger av hvor ofte benken brukes, vil den se ny ut. Granitt er også tilgjengelig i flisform, noe som gjør det relativt rimelig. Foruten plater med endelte plater, som også er tilgjengelige for kjøp, er rester fra andre prosjekter, noe som kan redusere kostnadene betraktelig.

Andre artikkelen

Slik installerer du Vinyl Gulvfliser
Oak kjøkkenskap og maskinvare ideer
Hvordan lage en bar teller
Hva er standard dørknophøyde på en dør?
Slik bruker du en annen bryterboks
Maling gamle fliser
Slik installerer du kjøkkenteller
Hvordan bygge opp lagring i et garasje tak
Gjør det selv: Gulvvarme
Forskrift for baderom
The Best Soils for Compaction
Hvordan lage en Sawhorse Table
Tennessee Septic System Regulations
Slik installerer du jernskinner på utsiden av sementstrinn
Hvordan redusere varmetap fra en stålbygging
Ideer for kjøkkenet bor
Innvendig dørutskifting
Slik bøyer du aluminium på en sidebrems
Slik installerer du en glassfiber dusj og badekar omgir
Hvordan selge byggverktøy