Slik reparerer du en rottete dekk

Slik reparerer du en rottete dekk 

1.

Demonter dekkets kanter ved hjelp av en prybjelke. Fjern dekkdelene ved å trekke opp neglene med en spiker. Trekk trekkeren med en hammer for å legge til press til trekkeren.

2.

Klipp en del av nytt dekkbrett lenge nok til å påføres den første raden av brett, bruk en sirkelsag, og fyll neste rad med de resterende brettstykkene. Fullfør den andre raden med en del av det siste brettet som ble brukt på første rad. Gjenta denne prosessen for følgende rader. Sett dekket til slutt slik at de møtes direkte i midten av strengen.

3.

Fest alle dekkbrettene til bjelken med negler og en hammer. Fest innvendig, gjenværende brett med dekkbrettbånd. Spik båndene ned til kantene på hvert brett. Kjør planknailene i en vinkel, gjennom hver plankens ytre kant og inn i bjelkene.

4. Bruk en til to lag trebeskyttelsesmidler til de kuttede enden av dekkene, med en håndtaksbørste.

5.

Trim avkjølingen K 's slutter når alle platene er ordentlig på plass, ved hjelp av en sirkelsag. Linj endene med kritt for å få et direkte kutt.

6. Legg på ett til to lag treforsegler på hele dekk for å beskytte det mot forvitring og tørrrotting. Hell forsegleren i en hagesprøyter og hold sprøyten 1 fot fra dekkets overflate. Matte trærne i frem og tilbake bevegelse. Skru forsegleren inn i treet med den langbehandlede penselen. La dekket tørke for 24 timer.

Tørr råd er en sopp som resulterer i mugg, mugg og flekker, noe som gjør at dekkene virker ubehagelige og uhyggelige. Mikroorganismer fjerner cellulose fra dekketømmer og lar den være utsatt for brittleness. Varm og fuktighet forverres bare tørrrot ved å gjøre treet utvidet. Reparere en rott dekk ved å investere i erstattede dekkbrett og forebyggende treforsegler.

Andre artikkelen

Hvordan bruke konstruksjonslim
DIY Bambus Gulv Installasjon
Fjerning av Graffiti Paint
Slik legger du til Engineered Hardwood
Moderne sidesporalternativer
Tre gulv etterbehandling materialer
Slik fjerner du gammel maskinvare
Hvordan bruke en skrue pistol
Hvordan beregne hvor mye et fotovoltaisk system produserer
Utvendig fargeideer for produsert hjem
Slik sammenligner du kompostat toaletter
Slik bytter du glasset i franske dører
Typer av elektriske neglpistoler
Hvordan kutte skjemaer for å lage sementstrinn
Slik bøyer du en baseboard
Veibeskrivelse for bruk av våtsag
Slik installerer du et toalett på en sementplate
Fordeler og ulemper med tennplank countertops
Hvordan lage en dørinngang
Slik installerer du dusjbrett