Slik monterer du veggbraketter

Slik monterer du veggbraketter 

1.

Hold veggbraketten på veggen der du vil montere den. Hold veggbraketten på plass med en hånd, ta opp et nivå med den andre hånden. Hold nivået tettsittende mot hver side av veggbraketten. Les nivået for å avgjøre om veggbraketten er plumb eller rett opp og ned. Nivået indikerer lodd når boblen i sitt hetteglass hviler direkte mellom hetteglassens rør.

2.

Vri veggbraketten med urviseren og mot klokka mens du holder nivået mot siden. Skift braketten til nivået indikerer at braketten er plumb. Hold braketten på plass på loddposisjonen, legg ned nivået og hente en blyant.

3. Bruk pennen til å tegne et lite merke midt i hver av brakets skruehull. Legg ned blyanten og fjern braketten fra veggen.

4.

Fest boret litt for boring av veggankerhull. Hvis veggankerpakken ikke indikerer en pilothullstørrelse, bruk litt som er 1/16-tommers mindre enn diameteren på skaftet på veggankeret. Legg bitens tipp midt i et blyantmerke, aktiver bore og bor gjennom veggens overflate. Gjenta for hvert blyantmerke.

5.

Sett inn et vegganker i hvert forboret hull. Trykk ankeret inn i hullet til leppen tar kontakt med veggens overflate.

6.

Løft veggbraketten på veggen og juster skruehullene over vegganker --- hver skrue hullet skal hvile over et anker. Mens du holder braketten med en hånd, sett inn en skrue gjennom hvert skruehull og trå skruene et par ganger, til det holder seg på plass.

7.

Hent opp en bor Med frihånden, sett borestøttens spiss med en av skruene, aktiver boren og fest skruen gjennom brakets hull og inn i veggankeret. Gjenta for hver skrue til alle skruene er tettsittende mot braketten og festet til veggankrene.

Tips og advarsler

 • Tre hyllebeslag kan males til match en veggens farge.
 • Hold hendene fri for roterende borkroner.
 • En komplett nybegynner kan montere veggbeslag på under en time. Monteringsveggbeslag krever nybegynnende borekompetanse. Hvis du ikke allerede er kjent med å bruke et nivå, vil dette prosjektet hjelpe deg med å forstå hvordan verktøyet fungerer. Enda bedre tar veggbraketter en uutnyttet ressurs --- en tom vegg --- og legg den til jobb som lagring eller display rom.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge en Keramisk Tile Dusj Stall
  Hvordan male en garasjeinnredning
  Slik forlenger du en forlengelsesstige
  Tre Baderomsstiler
  Hvordan stikker fliser til tre
  DIY Vinyl-Kutting
  Hvordan bygge et vegg akvarium
  Hvordan grout bad vegger
  Hvordan erstatte Vinyl Siding med murstein eller stein
  ADA Krav til dusjer
  Definisjonen av PVC-rør
  Hjemmelaget vannkraft
  Trykkbehandlingen av tre
  DIY VVS for en Baderomsvaske
  Installasjonsinstruksjoner for Bellawood Hardwood Floors
  DIY Window Molding
  Slik fjerner du Limed Down Vinyl Floor
  Porselen vs. Keramisk fliser
  Slik Texturerer En Vegg Med Felles Forbindelse
  Leed sertifiseringsprotokoll