Slik installerer du skiferfliser over betong på veranda

Slik installerer du skiferfliser over betong på veranda 

1. Bruk en hakkelmørtel for å sprede tynnmørtelmørtel langs en kant av betongpondelen, legg den til ende og komme så langt frem som bredden på avkjølingsmembranen (generelt fire føttene).

Rull ut koble membranen over mørtelen, trykk den fast på plass og klipp den av på enden med en verktøykniv.

p> 3.

Spred en annen murmørtel og legg et annet kurs av membran sammen med den første. Repeter, legg side om side kurs av membran til du har dekket hele gulvet. La mørtel settes i 12 timer.

4.

Del membranens overflate inn i fire like kvadranter, bruk kalklinjelinjen til å legge to linjer som krysser hele overflaten i to vinkelrette retninger og skjærer i midten.

Spred tynn sett mørtel over midtpunktet i krysset, over nok område til å omfatte fire fliser. Trykk på de fire første skiferfliser på plass ved krysset, og sett fliser mellom dem som du gjør.

6.

Spred ekstra mørtel rundt flisene og sett flere fliser på plass. Bygg ut fra midten av gulvet mot kantene på verandaen, langs linjene. Klipp fliser på omkretsen på en våt sag etter behov. Gjør hele overflaten

7.

La fliser settes i 24 timer. Fjern avstandsstykkene.

8.

Fest gulvet med unsanded fugemasse og en grout squeegee, ved hjelp av squeegee å klemme fugemasse inn i lin es. Tørk av overflødig fugemasse med en fuktig svamp. La fugemassen tørke i to eller tre dager før du går på den.

Legge skifer fliser over en betong veranda er en lignende prosess å legge det andre steder. Imidlertid krever flislegging av enhver utendørs overflate noe ekstra forberedelse og spesielle materialer for å beskytte flisene mot sprekker på grunn av bevegelse i basen som kan skyldes plutselige temperaturendringer. Se din lokale boligforbedringsbutikk for å demontere membran, som er et tykt, fibrøst underlag som absorberer bevegelse fra bakken og forhindrer det i å knekke flisene.

Andre artikkelen

Slik installerer du Rigid Chimney Liners
Slik bytter du en lysboks i et gipsloft
Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
Slik fjerner du Gorilla Lim fra hud og tre
Slik installerer du Vinyl Siding Corners
Titan skjæreverktøy
DIY Dørstøping
Slik fjerner du lim på Formica
Installasjonsinstruksjoner for Bellawood Hardwood Floors
Hvordan å ramme en bad vegg speil
Slik bygger du en overskrift over en innerdør
Hvordan henge en pre-hung interiør dør
Hvordan lage skap
Slik bruker du Baseboard Trim
Slik forbedrer du skorsteinsutkast
Hvordan bygge en soffit
Små baderomsbelysning ideer
Kan bambusgulv installeres over gulvvarme?
Slik senterer du fliser
Slik installerer du banebelysning i et takloft