Slik fjerner du asbestark

Slik fjerner du asbestark 

1.

Gå til USs miljøvernbyrås asbests nettsted (se Ressurser) og følg rådene sine for å ansette en profesjonell entreprenør for å asses og muligens fjerne farlig asbest. Siden gir råd om utstyr entreprenøren må eie, etablere en kontrakt med asbestarbeidere og informasjon om asbestforskrifter spesielt for hver stat.

2.

Ikke forstyrr asbest i hjemmet. I noen tilfeller er asbest er bedre igjen hvor det er enn å risikere å skade det ved fjerning. Ikke forsøk å støvsuge eller fjerne løse eller fargede deler av asbestfolie. Bruk en lokal telefonbok for å undersøke profesjonelle asbestarbeidere basert på USEPA-anbefalingene.

3. Bruk en amerikansk-basert søkemotor for å finne 'Asbest Abatement Services.' Asbestreduksjon kan innebære sikker fjerning og prøvetaking av asbestfolie for å bedømme helserisikoen, samt fullstendig fjerning av asbest bør det bli funnet farlig.

Tips og advarsler ings

 • Hvis du mistenker at asbest kan være til stede i ditt hjem, forsøk aldri å kutte, rive eller ødelegge det. Kontakt alltid en profesjonell før du går nær asbest i noen form.
 • Asbest er en type potensielt farlig fiber som er mye brukt i hjemme- og kontorisolasjon i det 19. og 20. århundre. Siden sin identifisering som kreftfremkallende og helserisiko, har asbestbruk falt dramatisk. Fjernelse av asbestark skal ikke forsøkes av noen uten riktig opplæring, pusteutstyr og hudvern. Asbest frigjør fine luftbårne sporer når det er skadet, noe som kan forårsake en rekke kreftformer eller asbestose-relaterte sykdommer.

  Andre artikkelen

  Kostnadssammenligning av bambusgulv og korkgulv
  Barn Building Ideas
  Hvordan bruke Shims
  Vanlige treskruer
  Slik installerer du og legger ut fliser
  Hvordan installerer du en interiørtredør?
  Hvordan kutte rustfritt stålfliser
  Slik installerer du Utendørs Patio Tile
  Slik installerer du Metal Studs
  DIY Countertop Kontakt Cement
  Hvordan identifisere asbest i gulvbelegg
  Typer av Foundation Slabs
  Hvordan remodel en mantel
  Kitchen Island Bar Ideas
  Bytte ut en pre-Hung dør
  Hvordan å fjerne gamle baderom caulk
  Slik holder du plast til tre
  Hva er meningen med Sikkens?
  Moderne Bad Tile Design Ideas
  Gummi gulv fordeler og ulemper