Oppkjørselsdesign ideer

Oppkjørselsdesign ideer  Enten oppkjørselen din er lang og svingete eller kort og bred, gir et dristig oppkjørselsdesign et tegn til ditt hjem. Lei et profesjonelt banefirma for å gjenskape oppkjørselen din uten å svekke sikkerheten eller konstruksjonskvaliteten. Du kan gjøre oppkjørselen din skille ut med et mangfoldig utvalg av vanlige oppkjørselsmaterialer.

Farget betong

Betong er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger. Fargene som brukes i oppkjørselen betong er ofte valgt for å matche murstein eller stein eller andre design aspekter av hjemmet. Betongfarger legges enten til betongen før levering, eller børstes etter konstruksjon. Alterner mellom to eller tre farger av betong i oppkjørselen din i horisontale striper. Velg jordtoner for å lage en unik, men subtil finish på oppkjørselen din.

Småstein og skifer

Bronsefargede småstein legger til et europeisk landflair i hjemmet ditt. For å oppnå en stilig rullestein og skifer oppkjørselen, legg inn småsteinene i betong på stedet eller bestil betongen med småstein som allerede er lagt til. Line sidene på oppkjørselen med brun skifer i tilfeldige inngrepsmønstre for å skape en jevn finish til symmetrisk design.

Stenmosaikk

Som innendørs flis kan stein brukes til å lage et mosaikkdesign i en innkjørsel. Du kan legge til design som landflagger, symboler og dekorative ikoner ved bruk av marmorbit, farget stein eller maling. Hvis du bruker fargede steinstykker som samsvarer med teksten på oppkjørselen din, ser stykkene seg inn i overflaten. Plasser mosaikkdesignet nær slutten av innkjørselen din lengst fra gaten for å utfylle din inngang.

Andre artikkelen

Hvordan kjøpe Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Soveisolasjonsforskrifter
Hvordan male Vinyl Kjøkkenskap
Slik borer du for et Euro-kabinett Hengsel
DIY taklampe
Home Cladding Options
Typer av utvendig trim
Hvordan måle og kutte flis
Hvordan installerer jeg en takvifte i et 1850-talls gårdshus?
Hvordan forberede seg på betongfarging
Slik installerer glassfibertak
Slik installerer du Beadboard Panel over Tile
Utvendig fargeideer for produsert hjem
Hvordan gjenvinnes polystyren?
Slik installerer du keramisk flis på kjellergulv
Hva er forskjellen mellom brads og negler?
Bathroom Cabinetry Ideas
Peis Sett inn monteringsanvisning
Hvordan jobber solpaneler om natten?
Slik fjerner du asbestark