Hvordan lage en bar teller

Hvordan lage en bar teller 

1.

Bestem hvor lenge og bred din nye bar teller skal være. Bruk grunnskapene eller et annet fundament for baren din til å veilede deg. Ikke gjør stangtelleren mer enn fem meter bredere eller lengre enn basen, eller spenningsbrudd kan forekomme.

2.

Konstruer en form til lengde-, bredde- og dybdeforskriftene som du har valgt for baren din til å helle betongen. Bruk belagt tømmer, gipsskruer og en bor med en skruebit. Dekk bunnen av formen med mer tømmer slik at den er helt lukket.

3.

Beskytt gulvene dine og andre overflater med tunge tarps. Plasser formen på en tarp og sørg for at den er helt flat. Kjole i gamle klær som dekker deg godt, og sett på hansker, papirmask og sikkerhetsbriller.

4.

Spre et 1-tommers lag av ferdig fiberfri betong Inne i støpeformen med metalltråle. Dekk bunnen og alle sidene helt og jevnt. Glatt betongen med ansiktet på trowel.

5.

Fyll mugg 3/4 full med forberedt armert betong. Ikke fyll mugg bare med fiberfri betong; Det ser bra ut, men det er ikke sterkt nok for hele baren. Flyt toppen av armert betong med en magnesiumflat og glatt overflaten med trowelflaten.

6.

Hell fiberfri betong inn i siste kvartal av ramme. Flyt toppflaten, og dra deretter en kanalslip langs rammen for å nivåere betongen. Cure bar telleren i 2 timer.

7.

Bruk en ren metallfinish trowel for å glatte toppen av betongen. Kontroller at betongen er jevn og nivå. Tillat stangtelleren å kurere i 48 timer.

8.

Fjern stangtelleren fra rammen, demonterer rammen om nødvendig. Kled igjen i verneklærne. Sand hele telleren jevnt med en sirkelskive med 100 gritskive.

9. Bland en del muriatsyre til fire deler vann i en ren plastbøtte. Bruk en stor, langbehandlet pensel for å belegge hele telleren jevnt med denne løsningen. Vent 5 minutter; skyll baren telleren veldig godt med en høykvalitets hageslange og la den tørke i 48 timer.

10.

Spreng betongfyller på alle tellerflatene (inkludert kanter) med en gummiflat. Bruk flatenes kant til å skrape bort overflødig filler og la den tørke i 1 time. Sand hele stangtelleren igjen med orbitalsliperen og en ny 100-gritskive, tørk støv med en ren klut og installer den nye stangtelleren som ønsket.

Bar tellere bør være stilig og holdbar. De bør også være enkle å rengjøre, siden stenger ofte opplever mange utslipp. Det finnes en rekke materialer som du kan velge å designe og bygge baren din Betong passer imidlertid til alle ovennevnte kvalifikasjoner og er også på forkant med interiørdesign. Du trenger ikke å være glad for å være kald og grå for å bruke betong for den nye baren Betong er nå tilgjengelig i mange nyanser, slik at du kan velge den du liker best for å passe plass.

Andre artikkelen

DIY Laminat Wood
Betong Patio Alternativer
Typer energibesparende lyspærer
Solar Power Assisted Houses
Innfelt belysningsideer
Remodeling ideer for Colonial Style Homes
Hvordan lage et hodegjerde med hyller
Hvordan erstatte Vinyl Siding med murstein eller stein
Hvordan erstatte ansiktet av et bad forfengelighet
Slik fjerner du lakk fra kjøkkenskap
Hvordan male en trebørste
Slik installerer du badet Beadboard
Slik installerer du grenseverdier
Slik bytter og matcher eldre 12 x 12 tommers keramiske gulvfliser
Slik fjerner du keramisk flislegging fra et sementgulv
Slik installerer du en antikkdør
Sammenlign kjøkkenskapsmerker
Isolasjonsinstallasjonstips
Hvordan å varme gulvet
Jetted Tub Installere spesifikasjoner