Glassert vs. Unglazed Porselen Tile

Glassert vs. Unglazed Porselen Tile 

Porselen Oversikt Porselen fliser er laget av lerstøv som har blitt komprimert under enormt trykk. De komprimerte fliser blir så avfyrt til ekstremt høye temperaturer i en ovn. Resultatet er et holdbart, lite vedlikeholdsmateriale med ekstremt lav vannabsorpsjon. Porselen fliser er tilgjengelige i størrelser fra 1 tommers opp til 36 tommer firkantet og i en rekke farger, teksturer og størrelser.

Glassert porselen Oversikt

Glasert porselen har samme leire som alle porselen fliser har, men med et glasur eller farget belegg på toppen. Porselen kan bli glasert før det avfyres, eller, for mer holdbarhet, kan det bli glassert etter en fyring før produktet blir sparket igjen. Glasert porselen fliser er tilgjengelige i teksturer og farger som kan etterligne utseendet på stoff, skinn, keramikk og stein og er egnet for både gulv og veggbruk.

Ulastet porselen Oversikt

Mange porselenfliser er tilgjengelig uglazed, noe som betyr fargen som du ser på overflaten av flisen, er den samme fargen som går rett gjennom flisens flate. Ulastet porselen fliser kan være strukturert til å ligne skifer, gitt en glatt overflate, polert til å ligne marmor eller venstre med en flat, matt finish. Ulegerte porselenfliser kan brukes på vegger og gulv og er ikke-porøse selv uten glasur på toppen.

Fordeler og ulemper ved glassert porselen

Glasert porselen har flere fordeler og ulemper over ulastet porselen. Fordelene er mer farger, teksturer og stilarter å velge mellom. Porselen kan være glasert i en enkelt farge eller flere farger, overlappende hverandre for nytt, moderne utseende. En glasert porselenflis kan ha teksturer og farger som ikke er tilgjengelige i uflisede fliser, noe som kan forbedre utseendet på flisdesignen. Glasur på porselen fliser kan chip, som vil utsette leire kroppen under flisen. I tillegg er det ikke mulig å lage bulletfliser fra feltflisen, dersom det ikke er mulig å bruke bullnosfliser eller kantfliser, da det vil være å fjerne glasur fra flisens kant. Glasert porselenfliser kan også være dyrere Fordeler og ulemper ved ulastet porselen. Ulegerte porselenfliser har farge som går rett gjennom flisens flate. Dette betyr at overflaten kan males til en høy glatt, fliset, kuttet eller stenget uten å endre farge på flisene. Uslåte porselenfliser er derfor mer slitesterke og egnet til kommersielle applikasjoner, selv om de ikke gir noen fordeler i boliginnstillinger. Farger og stiler kan være mer begrenset i en uglasert porselenflis, siden farger og teksturer er begrenset til de som kan produseres fra leirekroppen selv. Ulastede fliser er vanligvis billigere enn glaserte porselenfliser. Porselen fliser er blant de mest brukte materialer for vegg og gulvbelegg i dag. Porselenfliser er mer holdbare enn keramiske og ikke-porøse. Det er et godt valg for alle områder av hjemmet.

I tillegg til å være et varig alternativ, er porselen også et attraktivt. Porselen fliser er tilgjengelige matte, teksturert eller polert, med eller uten glasur. Når du velger en porselenfliser, bør du vurdere anvendelsen og stilen for å gjøre det riktige valget.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en utvendig tregulv
Hvordan forberede seg på internmaleri
Hvordan bygge konkrete fottøy
Fremre trinn Alternativer for en Ranch Hjem
Hvordan henge en pre-hung interiør dør
DIY glassfiber dusj
Informasjon om lydisolering
Carbonized Bamboo Flooring Vs. Konstruert bambus
Slik legger du til en flat dør
Slik installerer du en inntrekkbar skjerm
Hvordan installerer du en interiørtredør?
Slik bytter du bladet på en verktøykniv
Tile Ideer For En Foss Canopy Effekt I Dusjen
Slik installerer du en kryssfiner tak
Energistøtte i Ohio
Slik installerer du en sokkel og skjul rørene
Hvordan sammenligne stiger
Slik installerer du Engineered Floating Hardwood Floors
Gjør det-selv-kabling
Hvordan å smake meksikanske fliser