Garage og rom tilleggs ideer

Garage og rom tilleggs ideer  Garasjen er det ideelle stedet å starte når du vurderer tillegg til ditt hjem. Plassen er allerede der, og det kan være halv kampen hvis du planlegger å transformere garasjen til noe annet. Hvis du ikke har en garasje eller du vil beholde lagringsplassen for det du allerede har, kan du legge til et rom i huset ditt, og gi deg den plassen du trenger for å forvandle et veldig godt hjem til et drømmehus. h2> Solrom Et solrom er et tillegg som ikke bare er for sørlige regioner og varme klima. Å legge til et solrom gir deg den perfekte unnskyldningen for å investere i de elegante franske dørene du har alltid ønsket. Overvei å legge til isolerte vinduer hvis du bor der temperaturen stiger høyt. Et solrom kan åpnes for å nyte en rekke aspekter ved å leve Du kan installere et badestamp, lage en frokostkrok eller haul i tredemølle eller liggende sykkel.

Garage Design

Tillegget av en garasje skal bety mye mer enn bare et sted å parkere bilen. Når du vurderer å legge til en garasje, tenk på de tingene du vil bruke mest for. Garasjen har alltid vært et tradisjonelt sted for et verksted, men det betyr ikke at det også kan være sted hvor du går til sy, utvikle fotografier eller jobbe som amatør astronom. Design garasjen med dine egne spesielle interesser i tankene og planlegg for lagring og arbeid som passer best til disse interessene. En garasje som brukes til trebearbeiding, ser vesentlig annerledes ut enn en garasje som er beregnet på å lagre alt utstyr som nyter en ekstrem sportsentusiast.

Legg til en Skylight

En ting å vurdere når du planlegger å konvertere garasjen til en annen type av rommet er belysning. Hvis du legger til takvindu, vil du legge til en stil i den typiske boksdesignen til en garasje, samtidig som du reduserer behovet for å rewire den for å gi tilstrekkelig belysning.

Tillegg på en skråning

Hvis huset ligger i en skråning, kan du dra nytte av den topografiske funksjonen ved å legge til et delt nivå rom. Dette nye rommet kan brukes som et vaskerom, treningsrom eller medierom. Hvis du legger til skjønnheten i dette designet, er det mulig at du kan opprette en takterrasse fra soverommet ditt hvis det ser ut over skråningen.

Over Garage Addition

Hvis du ikke kan finne ut en måte å legg til et rom i huset selv, vurder bygging på toppen av garasjen. Hvis strukturen er lyd, kan du legge til et rom på toppen og skape tilgang ved å sette inn en smidig sirkeltrapp fra innsiden eller en vanlig trapp fra utsiden. er perfeksjonsløsningen for de som ønsker å tjene litt ekstra inntekt ved å leie, men liker ikke ideen om å dele egen bolig med en leietaker.

Andre artikkelen

Hvordan henge en ny innendørs pre-hengt dør
Utvendig fargeideer for produsert hjem
Tile Saw Tools
Ceiling Material Ideas
Tile Layout Design Ideas
Om Florida Building Code u0026 Handicap Ramps
Fjerne Terrazzo Tile Fra Betong Slab
Typer av murstein peker
Hvordan henge et skap på badet
Installasjon av keramiske fliser
DIY Slate Tile
Slik setter du en full slab Granite Backsplash
Hvordan gjenvinnes polystyren?
Slik Texturerer En Vegg Med Felles Forbindelse
Bathroom Cabinetry Ideas
Hvordan sette opp en sprøytepistol
Hvordan du kan vaske skapene dine
Hvordan Finne Omaha tregulv
Slik installerer du en inntrekkbar skjerm
Slik monterer du veggbraketter