ADA Handicap Baderom Krav

ADA Handicap Baderom Krav  I 1990 vedtok den føderale regjeringen en lov som heter American with Disabilities Act (ADA). Denne loven legger fram forskrifter som veileder hvordan bygninger er utformet og konstruert for å sikre at de er tilgjengelige og trygge for funksjonshemmede. ADA-forskriftene sikrer at offentlige fasiliteter er tilgjengelige og gir tilstrekkelige fasiliteter for de som er fysisk funksjonshemmet. Blant områder som må utformes i henhold til ADA-kravene, er offentlige bad.

Steder og tilgang

Alle offentlige anlegg skal ha et bad som kan huse dem med funksjonshemminger langs den tilgjengelige veibanen. Dørene skal være 36 tommer brede for å imøtekomme rullestol og skal kunne åpnes med alle de korrekte avstandene for å tillate en person i rullestol å åpne døren uten hjelp. Flere stall bad skal ha en 5-fots diameter klaring inne på badet for å tillate rullestol å snu seg. Et bad med enkeltsenger skal ha 5-fots diameter på innsiden av badet slik at rullestolen kan snu seg.

Kontroller

Minst en av vasker og toaletter skal være tilgjengelig for å tillate en person med en funksjonshemning for å kunne operere dem. Vasken kontrollene skal være en spak kontroll som ikke krever mer enn 5 lbs. av kraft utøvet på den for å aktivere den. Toalettet skal være 5 meter lang og ha en 36-tommers stalldør for å imøtekomme en rullestol. Kontrollene skal være høyt nok til å kunne aktiveres i en rullestol.

Grabbar

Tilgjengelig toaletter skal ha takstenger langs baksiden og siden av toalettet for å tillate overføring fra en rullestol til toalettsetet. Grab barer skal være 1 1/4 til 1 1/2 inches i diameter og ikke montert mer enn 1 1/2 inches fra veggen. Sidegribben skal være minst 42 tommer i lengden plassert 12 tommer fra bakveggen. Gripstangen skal være 36 cm lang og skal være sentrert på toalettet med minst 12 tommer som strekker seg utover toalettet mot sidevegget. Alle gripestenger skal være plassert mellom 33 og 36 tommer i høyden fra ferdiggulvet.

Andre artikkelen

Hvordan Square Rough Timber
Instruksjoner for lasernivå
Verktøy som kreves for flislegging
Kubota Gravemaskin Spesifikasjoner
Installere innfelt belysning i kjøkkenet gjennom loftet
Typer av grønne hjem
DIY Betongpolering
Typer Band Saw Blades
Slik installerer du korkfliser
Hjemmelaget Innendørs Brennstativ
Slik reparerer du en betongblokk
Hvordan holder en Iglo deg varm?
Taktekking Instruksjoner for helvetesild
Fordeler og ulemper med tennplank countertops
Slik installerer du Utendørs Patio Tile
Slik installerer du en Westinghouse Ceiling Fan
Slik avslutter du Backsplash Tiles to Countertop
Slik installerer du sementbord på kjellergulv
Slik reparerer du en rottete dekk
Slik bruker du en annen bryterboks