Utendørs Siding Farger

Utendørs Siding Farger  Utendørs sidekledde farger påvirker ikke bare utseendet til et hjem, men påvirker også sidesidens holdbarhet og vedlikeholdskrav. Se på hvilken farge som brukes på sidesporet før du velger et merke for å måle hvor mye vedlikehold det krever. krever omsmussing ettersom fargen skiller seg av og blekner for å beskytte det underliggende materialet mot værskade.

Vinylfasade

Vinylfasader er tilgjengelig i mange farger, men mørkere farger i dype greens og røde kan ikke vise seg å være like holdbare som Klassiske lettere farger i nyanser av beige og gul. Solens varme absorberes av mørkfarget vinyl, noe som fører til at sidesporet utvides. Denne utvidelsen kan skape bukkede og krøllete områder i vinylfasade, spesielt hvis det var feil i installasjonsprosessen. Fargen du velger, vil også påvirke måten huset ser ut i forhold til størrelsen. Til øyet gjør mørk farget vinylfelt et hus som virker mindre, og lyst vinyl gjør det til å se større ut.

Engineered Wood Siding

Konstruert trefelt gir lav vedlikehold og utseendet på ekte trefasade. Konstruert tre er et komprimert materiale laget av trefibre og harpiks som behandles for å forhindre rot og insektskader. Denne sidespor er tilgjengelig i begrensede farger, inkludert beige og lysegrå. Men firmaer som LP Smart Side tilbyr konstruert trefasade belegg som er belagt i en primer, slik at de er klare til å male i den farge du ønsker.

Stone Siding

Stone siding er et annet alternativ, selv om det er pricier enn vinyl og konstruert trefasade. De naturlige fargevariasjonene i stein tilbyr imidlertid mange måter å forbedre hjemmet til. For eksempel har New England fieldstone sidespor fargevariasjoner fra grått til brunt i hver stein, noe som skaper en flerfarget overflate som ikke er overveldende. En annen fordel er at fargene på stein ikke falmer.

Testfarger

Teste sideskjermfargene du ser på før du velger noen for ditt hjem fordi en farge s utseende endres gjennom dagen. For eksempel kan en farge se ut vasket ut og mindre dramatisk i sterkt sollys. Spør en produsent eller hjemmeforbedringsbutikk for montering av prøver som kalles fargeskjett i farger du liker. Plasser prøvene utenfor, og se på dem hele dagen. Legg merke til hvordan de ser ut i solen, skyggen og om natten.

Andre artikkelen

Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer
Ideer for kjøkkenet bor
Tips for isolerende gjennomsøkingsvegger
Hvordan bygge et komposterings toalett
Kjøkkenutstyr Sjekkliste
Hvordan rengjør jeg en ballskruebærer?
Hvordan setter du opp et pre-pasted Wallpaper Border?
Hvordan male Exterior House Trim
Slik installerer du en glassfiberfestival
Slik bytter du hengsler på kjøkkenskap
Brysthengseltyper
Slik justerer du kjøkken hengsler
Hvordan Stain Oak Cabinets Dark
Hvordan bruke fliser utenfor
Gulvstrimlingsprosedyrer
Slik fjerner du badekar
Betongformel
Hvordan bygge en enkel vindusplass
Hjemmelaget vannkraft
Slik legger du travertinfliser