Tips for å flytte et kjøleskap

Tips for å flytte et kjøleskap  Når du flytter til en ny bolig, kan kjøleskapet være det tyngste enkeltelementet du må flytte. Når du forsøker å bevege seg med store apparater, er risikoen for skade alltid tilstede, men med noen enkle forholdsregler kan disse sjansene for skade og skade på ditt hjem og utstyr reduseres drastisk.

Tøm kjøleskapet

Det kan være fristende, spesielt på kort vei over hele byen, for å flytte kjøleskapet komplett med innhold inni. Ikke prøv det - vekten av elementene inni vil uunngåelig skifte, kaste ut balansen på en allerede usikker last og gjøre kjøleskapet lettere å tippe. Innholdet på innsiden legger også ekstra, unødvendig vekt på et apparat som ' er allerede tung og vanskelig størrelse. Som en ytterligere ulempe kan glassvarer bryte og delikate gjenstander kan bli ødelagt eller på annen måte skadet ved å skifte innhold under flytting. Unngå stress og fare; pakke ut kjøleskapet før du prøver å flytte det.

Klargjør kjøleskapet

Ta noen minutter for å sikre at kjøleskapet overlever turen uskadd. Ta ut støpselet og la fryseren avfine om nødvendig slik at væsker ikke samles på uønskede steder, som for eksempel lastebil eller gulv i et nytt hjem. Fjern alle løse skuffer, hyller og andre deler som kan skifte under flytte (dette inkluderer magneter festet på utsiden). Tapp dørene lukket eller fest dem med et tau eller en bungee-snor, og sett kjøleskapet i et teppe eller en beskyttende klut for å unngå riper i ruten. Hvis du bruker en håndbil med stropper, unngå Forsiktig.

Ikke sett kjøleskapet på siden.

Motstå fristelsen til å prøve å flytte kjøleskapet ved å skru det på sin side. Mens apparatets tyngdepunkt er lavere når det er på siden, kan denne posisjonen tillate at olje i kompressoren strømmer inn i kjøleledningene. Denne oljen kan ikke helt renne fra linjene når kjøleskapet returneres til oppreist stilling, og Kjøleskapet kan ikke avkjøles igjen. Risikoen for skade er også økt, siden det er behov for mer innflytelse for å bringe kjøleskapet oppreist fra sin side. Ikke fare for helsen din eller bekostning av å bytte ut et kostbart apparat: Ikke senk kjøleskapet på siden.

Be om hjelp

Kjøleskap er tung og vanskelig å manøvrere. Ikke prøv å flytte kjøleskapet alene - til og med prøve å tippe et kjøleskap for å flytte det med en lastebil vær farlig hvis du er alene. Prøv aldri å flytte kjøleskap uten minst to sterke og funksjonshemmede personer. Bruk en håndbil (helst med støttestropper) og løft fra beina for å unngå skade. Har utstyr og ekspertise som er akkurat egnet til jobben ved hånden.

Andre artikkelen

Slik installerer du jernskinner på utsiden av sementstrinn
Hvordan bruke Shims
Moderne Bad Tile Design Ideas
Slik fliser du et bad hjørne
Slik installerer du metalldører
Slik limer teppe til tre
Slik installerer du Vinyl Siding på huset ditt
Hvordan å fullføre veggene i kjelleren
Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
Tips om Caulking
Hvordan klippe murstein med en sag
Hvordan Kutte Laminat Countertop Material
Takalternativer for kjelleren
Hva er Tyvek Paper?
Slik installerer du glassfiberstøping
Slik fliser under toalett
Håndverktøy for metall
Hvordan å feste et tre tak
Pedestal Sink Vs. forfengelighet
Greenhouse Living