Tile Setter Tools

Tile Setter Tools  Hver handel har noen unike verktøy. Keramiske fliser settere er ikke annerledes, og akkurat som elektriker og rørleggere har verktøy for å hjelpe dem med å gjøre jobbene sine, kan noen få forskjellen mellom en enkel flis jobb og et mareritt installasjon. Heldigvis kan verktøyene leies hos enhver lokal oppussingsbutikk, så det er bare et spørsmål om å besøke dem og plukke ut verktøyene, så du finner nøyaktig hva du trenger for å studere.

Tile Cutting Board

Kanskje en av De mest nyttige verktøyene i en flis setter s sarsenal er fliser skjærebrett. Stykker kommer i et bredt spekter av former og størrelser og kan klippe fliser som strekker seg fra fire tommer opp til 24 tommer. Husk at et fliser skjærebrett er bare nyttig med menneskeskapte materialer som porselen eller keramikk. De fungerer ikke med naturstein. De opererer ved bruk av et skjærehjul som enten er belagt med diamant eller karbid som brukes til å skille overflaten på et flis. platen har også en breaker-seksjon. Flisen er tvunget til å bøye seg mot det markerte merket, som knytter flisen langs linjen. De kan bare brukes til rettskjæringer eller diagonale kutt.

Tile Wet Saw

Den viktigste Verktøy til enhver flis setter er en flis våt sag. Disse kan brukes til å kutte noen matte erial uansett størrelse. De kan brukes til å kutte rundt inventar, toaletter, døråpninger eller et hvilket som helst område hvor et flis må kuttes på en annen måte enn rett.

Knestrenger

Mens knærputer er valgfrie avhengig av typen av fliser installasjon utføres, for gulv installasjoner de er en må-ha. Den beste typen er gelfylte kneputer. De beskytter flisinstallatøren mens han / hun installerer gulvfliser. Selv om det ikke er det viktigste verktøyet, er de definitivt nyttige for komfort.

Tile Nippers

Tile nippers er et annet verktøy som er spesielt relevant for flis setters. Nippers er et av de mest nyttige håndverktøyene når det gjelder å håndtere områder hvor en liten bit må trimmes av et fliser, som rundt et rør i veggen. De fungerer som et par tenger, med et sett med kjever som kan plasseres over flisens flis på toppen og bunnen. Når håndtaket klemmes, klemmer kjeftene ned og 'biter' et stykk ut av flisstykket.

Andre artikkelen

Slik installerer du Stone Tile Backsplash
Typer av Wood Trim u0026 amp; støping
Kablingsinstruksjoner for en Hunter Ceiling Fan
Slik forlenger du en forlengelsesstige
Sparsommelige ideer for kjøkkenet ditt
Slik Remodel Bath Tile
Slik installerer du veggfliser i badekar
Wood Backsplash Ideas
Hvordan bygge et hus i Texas
Typer Railroad Hammers
Slik bøyer du aluminium på en sidebrems
Hvordan å fjerne gamle baderom caulk
Funksjonell Kjøkken Remodeling Ideer
Om Siding With Cedar Shingles
Hvordan bygge et innebygd underholdningssenter
Grønne måter å lage elektrisitet på
Ulike flenser
Stucco Color Ideas
Gjør det selv Finishing en kjeller
Hvordan kutte Clay Roof Tiles