Små baderomslayout ideer

Små baderomslayout ideer  Nyt et stilig og velorganisert lite bad ved å forsiktig bruke hele plassen og bruke belysning og fargeteknikker som gjør at rommet ser større ut. Valg av elementer som vasken og flislegging med lagring i tankene bidrar til å gjøre et lite bad behagelig, funksjonelt og attraktivt.

Hylle overalt

Oppbevar håndklær og ekstra toalettsaker på hyller over toalettet. Hvis det er rom på en annen vegg, bygg en enhet med smale lagringshylser som er ca. 7 inches fra forsiden til baksiden for å maksimere lagringspotensialet uten å ta opp mye plass. La hyllene stå åpne, fordi det å få se hele veien til veggen gir en illusjon av ekstra plass.

Maksimere vaskeplass

Monter en forfengelighet med et skap og skuffer under vasken i stedet for en sokkelvaske for mer oppbevaringsrom. En forfengelighet øker også kritisk tellerrom, mens en sokkelvaske har konstant på jakt etter et sted å sette hårbørste eller krøllejern ned mens du blir klar.

Delikat lysarmatur

Installer forfengelighetslampe som ikke overvelder små baderom. Fest et standard lysspor til baksiden av forfengelsespeglet, og hold speilet slik at det flyter ca. 1 tommers vekk fra veggen. Snap glødelys lyser inn i sporet for et luftig utseende som fremdeles gir tilstrekkelig belysning.

Farge og lys

Bruk farge og lys for å gi de små badene illusjonen om rommet. Et takvindu lyser hele rommet, mens et speil som henger på veggen motsatt av et forfengelsespeil reflekterer mer lys. Kontrast store, lyse fliser rundt badekaret eller dusjkabinettet med små, mørke fliser i resten av badet for å intensivere lysets påvirkning.

Utstyr Dusjer

Tilstrekkelig lagring for ting som sjampo, såpe, barbermaskiner og barberkrem i dusjen eller badekaret, slik at du ikke trenger å finne et sted for dem på badet. Installer en nisje eller hjørnehylle når du fliser veggene, eller kjøp en arrangør som passer over dusjen.

Andre artikkelen

De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Wet Saw Instruksjoner
Hva er mursteinfinérkonstruksjon?
Slik fjerner du en Moen Dusjkran
Hvordan lage Shiplap Siding
Hvordan måle volumet av stenarbeid
Fordelene med isolerende et gjennomsøkingsrom
Slik installerer du en amerikansk standard kran
Kubota Gravemaskin Spesifikasjoner
Hvordan Nail Vinyl Siding
Tungsten Carbide Cutting Tools
Tips om å installere kabinettkrok
Slik lagrer du Bellawood Retur
Hvordan virker en klimakontroll?
Hvordan beregne hvor mye et fotovoltaisk system produserer
Home Design Alternativer for en garasje
Slik Reface Laminat benkeplater
Slik Gel Stain en glassfiber dør
Slik fjerner du maskinvare
Hva er Tyvek Paper?