Slik installerer du Corbels

Slik installerer du Corbels 

1.

Finn tappene i veggen din ved hjelp av en stud finder. Merk plasseringen av pinnene med en blyant. Korrellene må installeres i en tapp, eller veggen støtter ikke vekten.

2.

Bor en 1 u0026 frac14; tommers dypt hull i veggen i en 45 graders vinkel, ca 2 til 3 tommer under der du vil ha toppen av corbel å sitte. Bor et hull i samme vinkel på baksiden av corbel, 2 til 3 inches fra toppen av corbel. Ved hjelp av en vinklet installasjon vil skruen ha større styrke til å understøtte vekten av corbel.

3. Legg en skive lim på baksiden av corbel på bunnen og toppen. Dette limet vil bidra til å sikre at corbel ikke kan glide eller vri, når den er installert.

4.

Skru en 1 1/2 tommers rustfritt stålskrue inn i hullet i veggen, forlater u0026 frac14; tommer eller så for å stikke ut fra veggen. Sett fremspringet inn i hullet på baksiden av corbel. Trykk korken fast mot veggen for å feste limet.

5.

Tørk av overflødig lim fra kantene på corbelen med en fuktig klut. Ikke prøv å flytte corbel i minst 24 timer, til limet har en sjanse til å tørke.

Tips og advarsler

 • Fordi den opprinnelige bruken av corbels var å støtte en struktur, være sikker på at dine dekorative corbels ser ut som om de også støtter en struktur. Ellers vil de se ut av sted. Hvis du installerer corbels på en murstein eller mur, må du bruke spesielle murboringer for å bore det vinklede hullet i veggen. Fyll skruehullet med en ankerstøtte for å gi ekstra sikkerhet. Sørg alltid for at du borer i murstein, aldri mørtel.
 • Når du pynter en vegg, bordplattform eller annet område, møter huseiere en rekke alternativer for utsmykning. Ett valg innebærer å installere dekorative korreller, som er treverk som ofte er skåret med spesiell utsmykning og en gang brukt som tradisjonelle støttesystemer i viktorianske hjem. Monter dekorative corbels ved å bruke sterke skruer i en vinkel, med litt ekstra hjelp fra noe lim. Når installert på denne måten, vil corbels bidra til å legge til dekorasjon uten å presentere en fallende fare.

  Andre artikkelen

  Slik kobler du en Shop Vac til en Miter Saw
  Dusj design alternativer
  Hvordan jobber solpaneler om natten?
  Hvordan tegne husgulvplaner
  Slik installerer du Vinyl Siding Corners
  Hva er Tyvek Paper?
  Tin Kitchen Backsplash Ideas
  Leed sertifiseringsprotokoll
  Hvordan Finne Omaha tregulv
  Bulldog Front End Loader Information
  Tile Edging Ideas
  Slik installerer du Strand Bamboo
  Gjør det selv Vinyl Gulv
  Slik legger du laminatgulv
  Hvordan stikker fliser til tre
  Typer av Jigsaw Blades
  Hvilken farge grout skal jeg bruke med Carrara Tile Floors på badet?
  Jensen Peis Gel Bruksanvisning
  Alternativer for kjøkken benkeplater
  Fjerne gamle badekar