Slik dekker du murstein med flis

Slik dekker du murstein med flis 

1. Bruk en stålbørste over mursteinflaten for å løsne løs løs mørtel eller flis fra mursteinene, og å grove opp mursteinoverflaten for å hjelpe til med mørteladhesjon. Rengjør overflaten av mursteinene med en pH-nøytralt rengjøringsmiddel, fjern eventuell smuss med en fuktig svamp og bruk en skrubbebørste for å fjerne smittet smuss. La overflaten av mursteinene tørke over natten.

2. Bland et parti av latexmodifisert tinsettmørtel i en stor bøtte ved hjelp av en elektrisk borer med en blandeborbit festet. Legg til vann til tinsettet til tinsettet er konsistensen av peanøttsmør.

3.

Spred et lag med tynnsett over klossene ved hjelp av flaten i en trowel. Tving tinnet i grout-linjene mellom mursteinene, fyll leddene helt mens du sprer et jevnt lag av mørtel over steinene for å lage en flat overflate. Tillat mørtel å sette over natten, og skape en solid overflate til flis over.

4.

Lag en retningslinje som skal følges når du legger fliser. Mål avstanden fra taket til ca 1/8-tommers fra bunnen av flisoverflaten. Merk punktet med et stykke kritt. Merk avstanden og måle like stor avstand fra taket ca hver fot på veggen, markere veggen slik at du har en linje med merker ca 1/8 tommer fra gulvet, men nivå med taket. Koble merkene med en straightedge for å lage en rett retningslinje for flisene dine.

5.

Bland en annen del av tinnsettet, og bruk deretter mørtelet til å smøre baksiden av flisene, plasserer et tynt lag av mørtel på baksiden av flisen. Trykk flisen på veggen med bunnen av flisene som berører retningslinjene dine. Bygg flisebelagt overflate i rader ved hjelp av flisavstandsstykker mellom tilstøtende fliser for å holde radene jevnt fordelt.

6.

Arbeid oppover, bruk delvise fliser når det er nødvendig på sidene og toppen av veggen. Klipp de partielle flisene med en våt sag, måle plassen som trengs og markere kuttlinjene før du legger bladet på. Tillat mørtel å sette seg over natten.

Fest fugene mellom fliser ved å fjerne flisene og spre spytten inn i mellomrommene mellom flisene med en fugemasse. Fjern overflødig fugemasse fra flisflatene med en fuktig svamp innen 15 minutter etter fuging. Vent i to timer og gå over overflaten av flisene med en lofri klut for å fjerne eventuell fugemasse. Tillat tynnettet å settes i ytterligere 10 dager til to uker.

8.

Spred et lag med fliser og fugemasse på overflaten av flis og fugemasse for å unngå flekker. Bruk en børste til å spre tetningsmidlet jevnt over flisene, og vent deretter 24 til 48 timer før du berører den flislagte overflaten.

Brick gir en sterk, holdbar overflate, men er begrenset i utseende. Dekking av murstein med fliser kan endre utseendet til en hvilken som helst overflate, og legge til et bredt utvalg av valg både i materiell bruk og utseende. Plassering av fliser over murstein krever riktig klargjøring av mursteinens overflate. Omformingen av murstein til en jevn, jevn overflate som mørtelen som brukes til flisadhesjon kan holde seg til, er først og fremst viktig. Når overflaten er tilberedt, legges flisen på plass kan fortsette, med samme metoder som de som brukes til å dekke noen annen sterk flat overflate.

Andre artikkelen

Måter å legge ut flis
Slik installerer glassfibertak
Hvordan bygge en flat takhytte
Wall Anchor Typer
Hvordan fullføre svart valnøtt
DIY Epoxy Paint
Hvordan male over utvendig oljert trefelt
Kjøkken Ideer til et hus
Slik installerer du tilpasset flis i en dusj
Slik Keramisk Tile En Trapp
Måter å fullføre betong
Slik installerer du strålende gulvvarme i et gammelt hjem
Slik installerer du dørskjermer
Hvordan lage utendørs skritt
Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
Slik installerer du Rigid Chimney Liners
Behandlet Wood u0026 Skin Hives
Hvordan Remodel et luksuriøst kjøkken
Slik installerer du PVC takfliser
Pine Vs. Eikulv