Patio Dørlås Typer

Patio Dørlås Typer  Mens terrassedører visuelt 'åpner' et rom og gir rikelig naturlig lys inn i et rom, presenterer de også et fristende inngangspunkt for inntrengere. Patio dørlåser spenner fra konvensjonelle, nøkkelskruer til tunge bolter som strekker seg gjennom en dørramme og inn i veggen. Dørlåser til dørene er tilgjengelige i en rekke ulike design og overflater som gir sikkerhet mens de sømløst blandes med dørens s farge og form. Når du er kjent med typene patio dørlås, kan du velge den perfekte låsen for prosjektet.

Tastede knapper og dødbolter

En vanlig dørlåse med patio har både nøkkel og dødbolt. Disse typer dørlås finnes på de fleste utvendige inngangsveier. Tastetrykkene har en uttrekkbar bolt, kalt en låsebolt, som strekker seg inn i en dørstolpe eller, når det gjelder doble patio dører, inn i rammen til en tilstøtende dør. Låsebolter er fjærbelastet og avsmalnet på den ene siden. Når de slår på døren eller tilgrensende døren, trekker de seg tilbake og deretter fjærer tilbake, eller 'låser' i et hull. Døde bolter er tykkere, kraftigere og strekker seg lenger inn i en ramme enn låsebolter. Døde bolter er ikke fjærbelastet; Når en dør er i lukket stilling, setter en knopp eller nøkkel inn en blindbolt i et hull i døren eller ved siden av døren.

Fotbolt

En fotbolt festes til den nederste innvendige overflaten på en gårdsplass dør. Fotbolten har en inntrekkbar, fjærbelastet bolt som glir gjennom dørens sill og inn i et hull kjedet gjennom betong eller tre under. Når den er låst på plass, forhindrer gulvbolten drift av døren fra Utvendig. Denne typen patio dørlås drives av en nedadgående trykk på foten, og dermed navnet 'fotbolt'.

Skyvedørlås

Skyvedørlåsen sikrer en skyvedører i døren til en dyse eller vegg Låsen har en 'J' -formet stang som passer inn i både vegg- og dørmonterte plater. Platen builer seg i midten for å danne en sylinder som baren passerer. 'J' -bjelken vender opp og ned samtidig Sylinderen på hver plate. Når den er på plass, forhindrer skyvedørslåsen en dør fra å skyve. Denne typen lås kan kun løsnes fra innsiden av en dør.

Dørkjedelås

Dørkjeder En dør til veggen ved å koble de to delene med en kjede. En kjede dangler fra en plate festet til veggen eller døren og en plate på enden av kjedet festes til en riflet plate skrudd til døren. Dørkjeder vises ofte på hoteller. Spesialdørkjeder er utstyrt med en nøkkellås som gir en nøkkel til å løsne kjeden fra dørens ytre.

Andre artikkelen

Slik installerer du fliser ved hjelp av verktøy
Hvordan lage en badedør
Slik graver du opp et betonggulv
Slik installerer du lommedører for nybygging
Ideer for ombygging av små kjøkken
DIY Dusjdør
DIY Betongform Utgivelse
Hvordan lage en Adobe Hut
Hvordan gjenvinnes polystyren?
Hvordan justere Folding Closet Dører
Slik installerer du en granittplattform
Slik dekker du laminat benkeplater
Hvordan kutte en dør i en kjellerfond
Slik legger du på et gateskilt til en T-post
Slik installerer du dusjpaneler
Hvordan bygge et komposterings toalett
DIY Gulvteppe
Wood Countertop Ideas
Hvordan lage en garasje
Slik Vanntett En Dusj Enclosure