Løsninger for ingen skap

Løsninger for ingen skap  Med mindre du har ombygd ditt eget hjem med et omfattende skap, har du sannsynligvis ikke nok garderobeplass. Noen huseiere og leilighetsboere har ingen i det hele tatt. Syntetiske stoffer henger pent ut og trenger ikke stryking, og en velstående økonomi har gitt mer å lagre. Tynn på garderoben og lager din plass. Deretter sjekker du under trapper, tomme hjørner og ut av veien for å finne steder for å opprette oppfinnsom lagring.

Urban Solutions

Når du leide den industrielle loftet, investerte du i byutnyttelse av byområder - og en mangel på skap. Hold deg i resirkuleringsmodus ved å lete etter brukte dampbadkamper, hyller eller skap i videresalgsbutikker og spray-maler dem for å matche din dekorasjonsordning. De med mindre tid og mer penger kan foretrekke å investere i plaggstativ, rullende underlagsbeholdere og noen stablede kurver. Sjekk butikker som imøtekommer unge urbane fagfolk for enkle garderobeskap som du kan ta med deg når du flytter. Camouflage-oppbevaring du ikke vil at gjestene skal se med en foldingskjerm eller et sofistikert klutdyner på en utvidbar stang.

Håndtypes løsninger

Skap er enkle bokser, men håndpersonen med begrenset oppholdsrom kan gjøre et klesskap i en lagringskompleks. Apartment Therapy anbefaler å bygge et 18- til 24-tommers dype vindues sete med bokvesker på hver side innvendig. Ramme ut kabinett på begge sider av bokkroken; fyll dem med rack og kurver eller skap arrangører. Hvis du ikke liker ideen om gardiner eller skjermer, kan du få noen dobbeltsidige dører for å få plass til en god bok. Gå til en uferdig møblerbutikk for noen skap eller kister å male deg selv.

Viktorianske husløsninger

Ifølge 'Old House Journal' led det viktorianske huset fra kanin-warren av små rom til adventen av sentralvarme. Når sentralvarme og innendørs VVS ble vanlig i siste halvdel av det 19. århundre ble små soverom åpnet for å lage større suiter. Hvis du har et hus med for mange små rom, kan du prøve å sette det minste som et skap, installere stativer, et toalettbord og kommode for å lage et stilig skap / omkledningsrom Store garderobekar som heter armoires holdt også klær til viktorianere uten garderobeskap, se etter en fixer-øvre på et antikvitetshus eller i en uferdig møbelbutikk. De er størrelsen på et lukket underholdningssenter, og nye er dyrt. Under sengs skap under høyt jern og messing senger; hvis du har et av disse badene laget av et soverom, installer wire rack cubbies for sengetøy.

Andre artikkelen

Arkitektonisk Singel Informasjon
Home Lighting Alternativer
DIY Wall Niche
Cool Closet Ideas
Typer av ekspansive jordarter
Typer lagskruer
DIY Refacing Keramisk Tile
Baderom Vanitiy Ideas
Hvordan trekke opp et gammelt tregulv
Slik legger du flytende laminatgulv
Travertin Vs. Granitt benkeplater
Installere sokkel med lim
Billige gulvverktøy
Taktekking Instruksjoner for helvetesild
Hvordan Grout Slate Backsplash
Pneumatisk innramming og taktekking
Slik installerer du en badekarplate
Gjør det-selv-kabling
Typer energibesparende lyspærer
Slik bestiller du Vinyl Siding