Hvordan installere Hardwood Floor Edging

Hvordan installere Hardwood Floor Edging 

1. Mål og skjær kvart-rundstøping for å passe til perimeterveggene i rommet der hardvedet er installert, ved hjelp av en forsterkersag og boks for å gjøre ytre kutt på utvendige hjørner og indre kutt på innvendige hjørner.

2.

Sett inn kvartfinalen ved å bruke etterbehandling av negler hver 2 til 3 fot. Pek på hodet på hvert negle med et neglsett og en hammer for å forsenkle neglens hode under treets overflate.

3.

Fyll alle neglhoder med ferdigspalting ved å plassere en

4.

Bestem hvilken type overgang som kreves for hver åpning i rommet. For eksempel, hvis hardved møter et annet gulvmateriale som er i samme høyde, vil det være nødvendig med t-støping. Hvis rommet møter en nedre etasje som vinyl, vil en reduksjonsovergang som reduserer høyden fra gulv til gulv plasseres. Åpninger som ytre døråpninger vil typisk kreve et sluttstykke eller en terskel, avhengig av typen dør.

5.

Mål hver døråpning der en overgang vil bli installert. For vårt eksempel vil vi bruke en reduksjonsovergang til et rom med vinylgulv.

6.

Klipp reduksjonsstrimlen med en miterboks og sett så den passer til måling av døråpningen

7. Lim reduksjonsmidlet på plass med den flate enden som møter hardtreet, ved hjelp av konstruksjonslim og tørker i henhold til produsentens spesifikasjoner.

p> 8.

Gjenta overgangsinstallasjonsprosessen med hver døråpning i tregulvet.

Tips og advarsler

 • Hvis installasjonen er på kjøkken, vaskerom eller bad, eller til en utvendig dør, bør du tette hardtrekket med en perle på 100 prosent silikon før du installerer overgangsstykket.
 • Hardvedgulv er et populært hjemmeforbedringsprosjekt, og kan øke verdien av ditt hjem. Ofte kan en hus-villaer flyr gjennom dette prosjektet uten problemer, men støter på vanskeligheter når det gjelder sluttbehandling. Fordi tregulv ekspanderer og avtaler med endringer i temperatur og fuktighet, er et utvidelsesgap forlatt rundt omkretsen av rommet. Det er viktig at denne plassen opprettholdes når kantingen er plassert rundt tregulvet.

  Andre artikkelen

  Slik kobler du to stykker tre-veggs skorsteinsrør
  Tile Bullnose Edging
  Tips for fjerning av bakgrunnsbilde
  Spisestue tak ideer
  Hvordan Grout Slate Backsplash
  Funksjoner av en låseskive
  House Cladding Ideas
  Hvordan Lim Tile
  Problemer med injeksjon av celluloseisolasjon
  Slik fjerner du en linoleumgulv
  Slik Gel Stain en glassfiber dør
  Hvordan Bytte Chuck på en Chicago Pneumatic Drill
  Slik installerer du en kobberplate, bakplaten i et kjøkken
  Slik installerer du Floating Engineered Hardwood Flooring
  Passiv solvarmeinformasjon
  DIY Countertop Kontakt Cement
  Slik bruker du en Drill Vice Press
  Hvordan bygge en flislagt dusjkabinett
  Måter å fullføre betong
  Ferdighetssaginstruksjoner