DIY Slate Tile

DIY Slate Tile 

1. Legg inn to kryssende linjer over gulvet med kalklinjen, fra vegg til vegg i begge retninger. Plasser linjene mens du legger den andre, ved hjelp av en tømrerfelt i krysset.

2.

Spred tynnmørtelmørtel over midtpunktet ved hjelp av en hakk Du vil kunne se linjene gjennom mørtelen. Spred nok til å omfatte fire skiferfliser.

3.

Trykk de fire første fliser på plass, begrenset av linjene skjæringspunktet legges mellom dem mens du legger dem. Spre ytterligere mørtel og fortsett å legge fliser, bygge ut langs linjene og over hele gulvet i et rutenett. Bruk en våt sag for å kutte flisene i endene.

4.

Slip flisene på natten. Trekk ut avstandsstykkene.

5. begynner på hjørnet lengst fra døråpningen og jobber deg ut. Borst det i et tynt, jevnt lag. Legg på tetningsmidlet bare på toppen av flisene, ikke i mellomromene mellom dem. La tetningsmassen tørke i en dag. /p>

6.

Gjør gulvet, med utgangspunkt i det samme langt hjørne av rommet. Spred fugemasse over skifer med en fugemasse, trykk på fugemasse i linjene mellom flisene og klem det av overflaten. Bruk en fuktig svamp til å tørke opp overflødig fugemasse.

7.

La fugemidlet kurere fire til fem dager. Slipp hele overflaten av skifer. Denne gangen børstes den over fugemasse og fliser.

Tips og advarsler

 • Bruk beskyttelsesbriller når du bruker en våt sag.
 • Slate fliser, som alle naturstein fliser, er naturlig absorberende, noe som kan skape noen problemer mens du installerer den. Prosessen med å grouting flisen vil flette skifer med mindre du forsegler den først. Løsningen er en to-trinns forseglingsprosess. En gang etter at du legger skiferflisen, men før du grout, så igjen etter at du har grout, så blir fugemassen beskyttet av tetningsmassen også. Lei en våt sag, da skifer ikke kan betrygges med en standard fliseskytter.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du en Tile Medallion
  Slik sammenligner du kompostat toaletter
  Slik installerer du teppeblokker
  Installere innfelt belysning i kjøkkenet gjennom loftet
  Keramisk flis mot Vinyl Gulv
  Måter å legge ut flis
  Hvordan oppusses Formica countertops
  Hvordan bygge alkovehyller
  Hvordan erstatte ett stykke sidespor på et hus
  DIY Engineered Wood Floor
  Mobile Home Deck Ideas
  Hvordan lage et takstativ
  Hvordan lage en granitt benkeplate
  Slik bytter du en taklampe
  Hvordan male et treningsrom
  Hvordan bygge en dør i kjelleren
  Logg Hjem Byggebøker
  Hvordan Justere Blade på Håndverk Bandsaw
  Hvordan bygge fliser badekar
  Ideer til billige bademurer og tak