DIY Patio trinn

DIY Patio trinn 

1.

Utgrav området under terrassen hvor trinnene dine blir plassert. Fjern alle plantene og gresset for å skape et blott område 6 tommer bredere enn de planlagte trinnene; grave ned 4 tommer i hele området. Opprett grøfter langs venstre og høyre kant som er dypere enn frostlinjen.

2.

Plasser stedsrammen i midten av det forberedte området. Bruk et målebånd for å sikre at rammen eller stringer er like langt fra begge kantene av det forberedte området. Kontroller at rammen eller stringer står rett opp og ned og ikke lurer også.

3.

Bor tre jevnt fordelte hull under kanten av toppen bord av form eller stringer inn i overflaten på siden av terrassen bak den. Gjør hvert hull 3 til 4 inches dypt. Sett inn en 12-tommers standard rebarstang i hvert hull så langt du kan.

4.

Legg medium til store deler av skrap murstein (betong eller steiner, for eksempel) inn i de tomme mellomrommene på skjemaet eller stringer. Ordne skrapene slik at de er 4 tommer fra hver side av rammen eller stringer. Ikke stakk oppskrapene høyere enn 4 tommer fra toppen av hver del av rammen eller stringer.

5.

Fyll rammen eller stenger med forberedt betong. Begynn med det tomme tomromet og arbeid mot toppen. Kontroller at rammen eller strykeren ikke lekker hvor som helst.

6.

Bruk en kanalsjøring til å skure hver horisontal betongoverflate. La betongen sette i to timer. Glatt hver overflate med en metallfinish trowel, og slipp så mye fuktighet som mulig.

7.

Tamp hver horisontal betongoverflate lett med en håndholdt tamp. Screed hver overflate en gang med kanalsjiktet. Glatt overflatene med metall etterbehandlingen en gang til.

8.

Bruk en trampel til å glatte hvert av områdene der trinnene knytter seg til hverandre. Gni kantene av hvert trinn med et kantverktøy til de er glatte og jevne. Kontroller at det ikke er gjenværende ujevn eller grove steder.

9.

Tillat trinnene å kurere syv dager. Fjern rammen eller stringer. Påfør to lag med mursteinforseglingsmiddel til trinnene, og la dem tørke 24 timer før du går på eller berører dem.

Raised terrasser er vanlige i brattere områder eller hvor villaeiere ønsker en bedre utsikt. Tradisjonelle terrasser er flate, og det går lett å gå ut fra terrassen til gården eller hagen. Det er imidlertid ikke en god ide å gå eller hoppe av en hevet uteplass. Betongstrinn er holdbart og et godt valg for å muliggjøre oppstigning og nedstigning til og fra din hevede uteplass. Betong kommer nå i et bredt utvalg av farger for å imøtekomme d u0026 # xE9; cor.

Andre artikkelen

Trinn for trinn Instruksjoner for tre gulvmontering på konkratplater
Hvordan bruke Shims
Radiant oppvarming problemer
Slik Vanntett En Dusj Enclosure
Slik bruker du Baseboard Trim
Instruksjoner for installasjon av tregulv
Plast Lim Typer
Hvordan male Vinyl Kjøkkenskap
Hvordan bygge et hus i U.K.
Verktøy som kreves for flislegging
Definisjonen av PVC-rør
Hvordan lage en svalehale felles
Slik fjerner du maskinvare
Room Remodeling Ideas
Hvordan hente en stemplet betong gangvei
Hvordan kutte taket for å installere en trebrenner
Informasjon om lydisolering
Formål med et siltgjerde
Slik installerer du boligflater
Funksjoner av en låseskive