Wood Countertop Installasjonstips

Wood Countertop Installasjonstips  Tre benkeplater, ofte referert til som 'slakter blokk' benkeplater, er en naturlig måte å fullføre eventuelle kjøkken remodel. Tre benkeplater er holdbare og er tilgjengelige i en rekke tre typer og finish. Maple er vanligvis anbefalt, da det er vanskelig nok til å tåle bruk, men myk nok til å kutte direkte på benken, vil ikke kaste eller ødelegge kniver. Tre tellere kan slipes og refinishes lettere enn metall, plastkompositter eller stein som gjør det lettere å bytte eller reparere.

Håndtering

Treplater skal håndteres med stor forsiktighet. Lag liggende flatt og jevnt støttet. Tre benkeplater er utsatt for varme og fuktighet og bør oppbevares ved romtemperatur. De skal bare brukes i områder med et fuktighetsnivå på 50 til 70 prosent.

Installering av flere stykker

Hvis tellere har flere stykker, for eksempel et 'L' -formet hjørne, start der. De fleste countertop-produsenter vil kutte innrykk på undersiden av benkeplaten og inkludere maskinvare for bolting de to seksjonene sammen. I tillegg til å bruke disse boltene, må du også bruke syrefri silikon til hver overflate hvor bordplaten din kommer sammen. Dette vil bidra til å forhindre skifting eller løfting.

Feste på bunnskap

Forbor noen hull. Tre vil bevege seg naturlig ettersom temperaturforholdene endres. Når du installerer, må du tillate bevegelse; ellers vil telleren knekke eller splitte som den ekspanderer. For å tillate treet å bevege seg, må du sørge for at du ikke strammer maskinvaren over.

Fest benkeplaten til grunnskapet med skruer og flate skiver. Bruk vinkelbeslag i stedet hvor telleren ikke berører toppen av grunnskapet. Hvis trebjelken er litt bøyd og ikke hviler jevnt på bunnskapet, bruk treskjær til å støtte bordplaten.

Hvitevarer og VVS

Hvis benken er plassert over et apparat (for eksempel oppvaskmaskin) Dekke undersiden av disken med aluminiumsfolie. Dette vil bidra til å reflektere varme eller fuktighet som er opprettet av apparatet og holde benkeplaten fra å krølles overdrevet eller splittes. Folien skal limes på plass før du monterer benken.

Vann som siver inn i treet, kan føre til splitting eller flekker. Alltid forsegle alle hull hvor rør eller kraner kommer gjennom bordplaten med silikon. Bor alle hull for rør 1/16 tommer større enn røret. Lag kuttene til vasker 3/16 tommer større enn vasken.

Vegger

Når du monterer benkeplaten mot en vegg eller bakplugg, må du ha en 1/4 til 1/2 tommers mellomrom mellom benkeplaten og veggen. Fyll deretter hullet med silikon. Vegget kan begrense tre benkeplatenes naturlige ekspansjon og forårsake sprekker eller krøp som følge av overdreven spenning i skogen.

Andre artikkelen

Marmor Tile Installasjonsverktøy
Hvordan gjenvinnes polystyren?
Hvordan bygge konkrete fottøy
Hvordan estimere et byggeprosjekt
Slik bytter du en kranettlampe
Slik installerer du Cement Board
Hvordan lage Crown Molding Corner Blocks
Slik installerer du et bad under vaskeskap
Hva er Tyvek Paper?
Mudroom Floor Ideas
Slik installerer du Formica
Trykkbehandlingen av tre
Typer av utvendig kryssfiner
Hvordan lage et gulv for linoleum
Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
Wall Anchor Typer
Hvordan tegne husgulvplaner
Slik kobler du kobberrør til stålrør
Slik bruker du en butikk Vac for støvinnsamling
Tips om flislegging benkeplater