Slik installerer du marmor

Slik installerer du marmor 

1.

Rengjør overflaten av gulv, teller eller vegger for å fjerne smuss og rusk, med såpe, vann og filler. Fjern løse negler, skruer, flakende maling eller gips med en klo hammer eller meisel, og fei overflaten med en kost til å fjerne resterstøv. Fyll inn spikerhull eller sprekker med trefyller eller kitt og kittkniv.

2.

Ordne marmorbitene over hele installasjonsområdet. Sørg for at du har nok marmor til jobben pluss ca. 30 prosent ekstra for å muliggjøre materialavfall ved kutting og potensiell brudd. Snap et kalklinjegitter som strekker seg langs marmorinnretningslinjene på installasjonsflaten din hvis du trenger en visuell veiledning for installasjon.

3.

Klipp og trim marmorbitene for å passe inn i hjørner eller rundt arkitektoniske detaljer, ved hjelp av en våt sag utstyrt med et diamantblad. Mål forsiktig med et målebånd og merk kutt linjer på marmor med blyant før du kutter. Behandle marmor forsiktig og kutt sakte for å forhindre traumer som kan føre til at marmor knuses eller splittes.

Bland sement eller tinsett i henhold til pakningsanvisningene.

>

5. Bruk sementmørtel eller tynnsett 1/8 til 1/4 tommers tykk til overflaten av prosjektet og på baksiden av hvert marmorbit, ved hjelp av en hakkede trowel. Fest marmor til overflaten, og trykk forsiktig ned til du føler sug mellom lagene av tinnsett. Bruk et nivå for å kontrollere at hvert marmorbit er jevnt mens du fortsetter installasjonen. La tinsettet helbrede minst 24 timer.

6.

Bruk fugemasse på hele marmoroverflaten. Trykk fugemassen inn i fugemasse med en flat gnist, og tørk av overflødig fugemasse med en svamp.

Marble s delikate veining og subtile fargevarianter gjør hvert stykke til et dekorativt element. Det er allment tilgjengelig, og det kan installeres av omtrent alle. I stedet for å betale en entreprenør eller et marmorinstallasjonsselskap for å installere en marmorplate, kan du Velg marmorfliser. I likhet med keramiske fliser kan marmorfliser installeres av bare noen som har ferdigheter med å gjøre det. Marmor passer for gulv, vegger og benkeplater i kjøkken og bad.

Andre artikkelen

Hvordan lage et takstativ
Slik borer du for et Euro-kabinett Hengsel
Hvordan Kutte Laminat Countertop Material
Hvordan lade en takjobb på kvadratfoten
Gjør det-selv-innebygde skap
Hvordan remodel baderom
Air Tools Vs. Elektrisk
Slik reface Peiser
Slik bruker du bilderammer for å skape en vellykket effekt
Slik overfører du en tregulv
Tips om å installere kabinettkrok
Slik bytter du badekaret
Slik bruker du vinylgulv
Miter Saw Bruk
Slik installerer du innfelt belysning nede
Slate Tile Bathroom Ideas
Installere Radiant Gulvvarmeplate på Slab
Hvordan remodel en Backsplash
Hvordan bygge en mantel til en peisinnsats
Maskinutklippsverktøy