Mudroom Floor Ideas

Mudroom Floor Ideas  Når du velger hvilken gulvtype som skal brukes til en mudroom, må du vurdere hvor mye trafikk det vil motta. I områder der været er ekstremt regnfullt, tilbyr mudrooms et område for å fjerne sko og våte klær før de går inn i hovedrommet i huset. Andre bruksområder for en mudroom inkluderer lagring av strøk, paraplyer, hatter og andre gjenstander som ofte kan utføres av huset.

Keramiske fliser

Keramiske fliser kommer i en rekke farger og stiler. Det er også ekstremt holdbart. Siden en mudroom fanger sko og klær som er slitt innvendig, har et gulv som kan holde seg til de ekstreme tiltakene som høy trafikk, er smuss og fuktighet viktig. Keramiske fliser er også enkle å rengjøre og desinfisere. Bruk en blanding av vann og eddik til å rengjøre keramiske fliser og forhindre flekker og mugg.

Laminat

Installering av laminatgulv er enkelt og økonomisk. Det ferdige utseendet er mye som tregulv, men mer holdbart. Laminatgulv kalles også et 'flytende gulv'. Dette gjør at den kan plasseres over områder som kan være ujevn eller fuktskadet. Finishen på laminatgulv er sterk og motstår flekker. Hvis det oppstår skade, er det enkelt å bytte ut eller reparere de skadede områdene. Rengjør det med varmt vann og eddik eller en formel utformet for laminatgulv for å holde den ny.

Vinyl

En mudroom er et flott sted å bruke vinyl gulvbelegg. Det store spekteret av mønstre og farger som er tilgjengelige gjør det allsidig. Vinyl motstår fuktighet og er lett å rengjøre. Det er et økonomisk og lavt vedlikeholdsvalg for en mudroom gulv. Bruk en blanding av vann og en desinfiserende rengjøringsmiddel for å rengjøre vinylgulv.

Hardwood

Ved å bruke tregulv i en mudroom kan du øke verdien av ditt hjem. Tregulv tilbys i flere forskjellige typer, skog og flekkfarger. I høye trafikkområder holder hardved ikke så godt som andre typer gulv. Hvis det blir riper eller nicked, er det ikke vanskelig å reparere det, men det kan være tidkrevende. Sliping og raffinering tregulv holder det friskt og nytt.

Andre artikkelen

Slik bruker du en søyleboring trygt
Slik installerer Vanity Mirrors
Hvordan bygge et suspendert tak
Fjerne gamle badekar
Gjennomsnittlig dusjhodeflow
Slik kobler du til et lysuttak
Slik bytter du en vaskemaskin i et toalett
Hva er Tyvek Paper?
Hvordan klippe dør Trim
Fordeler og ulemper med akryl vask
Bosch Router Instruksjoner
Hvilken målerør er nødvendig for 20 ampere?
Hvordan bygger jeg en vedlagt carport fra en blokkbygning?
Slik installerer du husholdningenes teppe
Hva er mursteinfinérkonstruksjon?
Slik bestemmer du ventilens fjærhøyde
Hvordan lage lydabsorberende paneler
Hva er forskjellen mellom brads og negler?
Slik fjerner du Linoleum på toppen av tregulv
Slik installerer du maskinvare på treinngangsdører