Loftforlengelsesideer

Loftforlengelsesideer  Gjør bedre bruk av en loftkonvertering ved å forlenge plass. Utvidelse av loftet opp, ut eller bare å gjenkjenne levepotensialet i et ubehagelig krog eller hjørne, kan forbedre loftets design og komfort. Ved å legge til en andre etasje eller med et takområde kan det være nødvendig å bruke en profesjonell arkitekt eller bygningsingeniør til å forhindre ubrukelige resultater. Skapskaperne eller skapets utstillingslokaler kan hjelpe til med å vurdere om vanskelige områder vil utgjøre levedyktig lagring.

Legg til et nivå

Utvide loftet og gi mer lagringsplass og oppholdsrom ved å legge til et andre eller mellommannivå i mellomrom med takhøyder på minst 15 fot eller høyere. Kontroller hvilket ekstra takflate som er tilgjengelig utover et installert tak. Vurder å fjerne installerte tak hvis ekstra plass er over noen få inches. Mezzanine-plassen er ideell for en privat hems, åpen lagring, eller, hvis takhøyde tillater, et ekstra arbeids- eller kontorlokal. Pass på at den nye gulvplassen er festet og konstruert for ekstra vekt og bruk. Lei en arkitekt for å designe en sikker konstruksjon. econd nivåer trenger ikke å dekke hele taket av et loft, men kan passe inn i et hjørneområde eller til og med eksistere som et skulpturelt element i et åpent rom.

Inkluder utendørs

Loftkonverteringer som ligger over taknivå kan utvides for å utnytte åpen takplass. Flate takflater blir utendørsarealer når dekker på terrassen. Bruk skyve- eller brettedører som åpner ut på dekk eller takplass for en enda større følelse. Når innbygning av taket er utilgjengelig, kan det være nok å legge til en rekke vertikale vinduer fra gulv til tak over en vegg for å visuelt forlenge oppholdsrommet uten å pynte. Mindre takplass eller takplass med mindre enn vennlig utsikt kan brukes som et areal for planter. Sørg for å få faglig råd fra en ingeniør eller arkitekt før du tar tak i taket; Ikke alle takkonstruksjoner er ment å håndtere overflødig vekt fra terrassebord eller mennesker.

Gjenopprett vanskelige rom

Utvid lagring av loft og skape utilitariske muligheter ved å inkorporere ubrukt rom. Dette inkluderer hjørner, korte takhøyder og den ubrukte ekstra foten eller to ved inngangen. Ta en oversikt over hvilke områder som er tilgjengelige for bokhyller, smale oppbevaringsskap eller skjul for vanskelige ting som strykebrett og støvsugere. Rådfør deg med en kabinettmaker for å bygge enkle lagringsløsninger eller ta målinger og finne forhåndsdefinerte gjenstander som kan smides på plass. Besøk en container eller lagerforhandler for ideer og produktbrosjyrer. Bæremål og linjetegninger (en enkel tegning på grafpapir med merkede dimensjoner fungerer fint) når du handler. Snap digitale bilder for rask referanse når du oppdager en mulig løsning. For eksempel, forlenge lagringsplass hvor hjørner møtes med vinklede tak ved å plassere en kurvformet beholder eller stabling skuffe der, eller ha en kabinettmaker bygge en reol som passer til å lagre bøker eller andre gjenstander.

Andre artikkelen

Felles badfarger
DIY: Casement Windows
Slik installerer du metalldører
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Hvordan male hjemmeutvendig
Typer av grønne hjem
Hardtegulv Vs. laminat
Hvordan bygge en betongblokkvegg uten sement
Hva er mursteinfinérkonstruksjon?
Bambus Gulv og vann
Hvordan remodel baderom
Slik installerer du Armstrong laminatgulv
Hvordan bygge en Home Kickboxing Ring ut av tre
Hvordan stoppe luft under en dør
Stiler av utvendig trim
Hvordan male over utvendig oljert trefelt
Slik installerer Vanity Mirrors
Bruke Tørrveggverktøy for å gjøre klapbørstelofter
Slik installerer du strålende gulvvarme i et gammelt hjem
Typer av takfelt