Hvordan sammenligne stiger

Hvordan sammenligne stiger 

1.

Sammenlign materialet sminke av hver av dine potensielle stiger. Bestem hvilken type materiale som passer best for stigenes bruk og miljø. Aluminium, glassfiber og tre er de vanligste materialtypene. Aluminium- og trestiger har begge en viss værbestandighet og er begge generelt lett å transportere, aluminium mer enn tre. Fiberglassstiger gir ikke strøm eller inkluderer ledende bolter eller hengsler som en treladder, noe som gjør dem egnet til bruk rundt elektrisitet.

2.

Evaluer dine potensielle stiger for sikkerhet. Noen viktige sikkerhetselementer som skal sammenlignes er rungdybde, laststøtte og sikkerhetsinspeksjoner. Mens større runner legger masse til stigen, gir de også bedre fot og kan gjøre stigen tryggere. Sammenlign laststøtten til dine potensielle stiger og begrense ditt valg til stiger som vil støtte både vekten din og vekten av elementer du måtte trenge for å transportere opp eller ned av stigen. Frimerker for godkjenning fra HMS og / eller American National Standards Institute sertifiserer stiger som bærer frimerkene som sikre. lagringshøyder av potensielle stiger. Vurder nytt bruksområde for den nye stigen din for å bestemme optimal driftshøyde. Sett deg på et høydeområde som ikke blir for kort eller høyt for det meste av arbeidet ditt med stigen. Sammenlign også lagringshøydeene til potensielle stiger for å få en ide om hvor lett det ville være å lagre eller transportere hver stige.

Du kan gjøre valg av en ny stige enkelt ved å sammenligne nøkkelegenskapene til hver av stigerne som du vurderer å kjøpe. Selv om det er mange typer stiger, alt fra små trinnstiger til massive stillas, er det universelle faktorer du bør gjøre deg kjent med. Med så kan du finne den beste stigen som passer dine behov.

Andre artikkelen

Slik remodeler du kjøkkenet i et gammelt hjem
Hvordan å koble en ventil hette
Slik installerer Cedar Shake Shingles på et tak
Hvordan å remodel bad inventar
Hvordan male en epoxy gulv
Air Sliping Tools
Baderomslagringsideer
Hvordan redusere varmetap fra en stålbygging
Wood Siding Ideas
Hva er mursteinfinérkonstruksjon?
ADA Krav til VVS-utstyr
Slik fliser du en dampdusj
Hvordan å rengjøre polyuretan skum av verktøy
Slik justerer du Starrett Micrometers
Instruksjoner for å bygge hagehyller
Hvordan bygger jeg en kylling Hutch?
Slik installerer du en toalettflensspacer
Typer av pneumatiske verktøy
Innfelt belysningsideer
Tile Floor Edging