Hvordan lage utendørs skritt

Hvordan lage utendørs skritt 

1.

Mål lengden og bredden på trinnene du må bygge. Unngå å gjøre trinnets vinkel for bratt. Innlemme en landing for å dele trinnene i to retninger, om nødvendig. Studere bøker og magasiner for hjemmet for å få ideer. Kjør rundt nabolag for å vurdere hva andre huseiere eller bygningsdesignere bygger. Design skritt som vil støtte mye vekt hvis du vil heise møbler eller annet materiale opp og ned dem.

2.

Bruk solidt tømmer eller betong for hovedtrinnene. Kjøp tømmer som er trykkbehandlet i to-tolv bretter for å bygge stigerørene og slitene. Gjør trinnene stort nok for at to personer skal passere hverandre, hvis det er mulig. Bruk tøffere betongstrinn på steder der fotgjengere kan glide, som for eksempel i nærheten av et basseng eller i et gjørmete hageområde. Ikke bruk glatte konkrete trinn i et område som kan ha stående vann eller gjørme.

3.

Bygg trinnene i en generøs bredde der foten vil streik. Tillat 12 tommer med bredde fra hæl til tå, om mulig, siden dette gjør nedstigningene lettere sikrere enn smalere. Bruk tresorter som er sterke nok til å holde to voksne som står på dem samtidig. Bygg rekkverk av glatt tre eller metall at du vil sikre deg direkte til trinnene 'stiger med metalltilbehør. Stain trinnene eller male dem for å matche huset, hvis de er tre, for å beskytte dem mot rotting over tid.

4.

Design større trinn for et hageområde eller vei til bygges fra hellet betong. Bruk to-å-seks brett til å bygge en ramme ramme for hvert trinn. Forsterk hvert henget betongstrinn med metallgitterarbeid før toweling til en semi-grov finish. Bygg hvert trinn ca 8 tommer høyere enn det neste, så rekkverk vil være valgfritt. La trinnene være 36 tommer over fronten med 24 tommer fra tå til hæl i dybden, så det vil være relativt enkelt å bære poser med plenforsyninger eller verktøy i å gå opp og ned trinnene.

5.

Design trinn for å blande seg ved å plante busker rundt dem eller forlate konkrete trinn innkapslet i trykkbehandlet tømmer for å myke betongens utseende. Tenk når det gjelder å bruke fargene i naturen til noe tre på trinnene 'design, som jagergrønn eller mørkbrun, for å gjøre trinnene harmoniske med naturlige omgivelser.

Du må designe utendørs trinn som passer godt sammen med ditt hjem eller landskapsarbeid. Du vil unngå å gjøre trinnene for bratte eller for merkbare. Blending av trinn med utsiden av ethvert hjem eller en bygning krever at du bruker riktig design og materialer som passer til ditt hjems arkitektur. Du vil at trinnene skal vare over en lengre periode, så betong er ofte et materiale av valg. Du kan alltid inkludere noe tre eller annet materiale for å gi bedre bremseklage også.

Andre artikkelen

Bærbare hydrauliske verktøy
Slik installerer du Crown Molding ved hjelp av en Coping Saw
Slik slår du et lys som har en lyssensor
Ny Konstruksjon Rengjøring Sjekkliste
Peis Sett inn monteringsanvisning
Fluorescerende lyspærer Fakta
Hvordan erstatte ett stykke sidespor på et hus
Slik fliser du et bad hjørne
Slik bytter du en vaskemaskin i et toalett
Hvordan gå grønn med hvitevarer
Gjør det-selv-innebygde skap
Slik installerer du laminatgulv over linoleum
Bordsagblad Tips
Fjerne Terrazzo Tile Fra Betong Slab
Installere Keramisk Tile Over Betong
Slik bytter du en taklampe
Hvordan identifisere Asbest Ceiling Tiles
Hva er fordelene med Low E Glass on Storm Windows?
Hvordan bygger jeg en kylling Hutch?
Hvordan kutte Dry Tile