Hvordan lage en badedør

Hvordan lage en badedør 

1.

Tenk på hvilken retning døren skal åpne. Gå gjennom designbøker og ombygging av magasiner for å se på badoppsett. La døren svinge inne i badområdet mot en vegg, hvis det er rom. Plasser forfengelighet eller badekar-dusj vekk fra dørens innvirkning dersom døren svinger ut i rommet. Monter døren for å åpne ut i en gang, hvis badområdet er lite. Skiss ulike måter badet kan legges på ut, slik at du kan se mer enn ett alternativ.

2.

Design døråpningen for å være minst 30 cm bred. Bruk et målebånd for å vurdere det totale rommet. dusjkabinettkombinasjonen skal være i et hjørne som ikke ville være passende for kommode eller forfengelighet. Legg commoden av til en side bak en skillelinje eller inne i sitt eget lille skap. Monter i forfengelighet langs en større vegg for å tillate en stort speil. Fokus på forfengelighetsområdet som det sanne brennpunktet i rommet når døren er helt åpen.

3.

Unngå å plassere døren for å kollidere med et speil eller kunstverk på gangen. Monter en dørstopp bak døren som er solid nok til å beskytte veggen mot skade. Sikre en dørstopp til selve døren, pluss et ekstra dørstopp langs en baseboard eller lavt på veggen, hvis du har aktive små barn.

4.

Match baddørens design til andre dører langs en gang. Kjøp døren i eksakte materialer og antall innfelt paneler, for eksempel som passer til dine andre dører. Ikke installer en badedør for nær et skap eller en dør med dører. Legg åpningen minst 18 tommer fra innramming av nærliggende dører, hvis du kan lage rom.

5.

Sett inn en dørhåndtak som ikke skiller seg ut over resten, men en som passer godt sammen med andre nærliggende knapper. Ikke sett en deadbolt-lås på en baddør. Husk at alle husstandsmedlemmer kan glide og falle, så installer personvernslås som kan åpnes med et enkelt verktøy i en nødsituasjon.

Tips og advarsler

 • Ta deg tid til å trimme en baddør, slik at den lukkes glatt uten å stikke. Prøv å passe døren helt rett inntil rammen, siden du ikke vil ha høyt spyling eller boblebadstråler på et stort badekar for å bli hørt ned i gangen.
 • Unngå å lage døren sving utover i et trafikkområde, med mindre personen som forlater badet kan se hvem som nærmer seg. En dør som svinger åpent blindt inn i fottrafikken kan lett skade noen.
 • Hoveddøren til ethvert bad fortjener oppmerksomhet om plassering og design. Den retningen døren åpner kan påvirke trafikkstrømmen på badet eller en nærliggende gang. Bredden på døren og plassering langs en vegg kan også ha stor innvirkning. Flytte døren bare noen få inches til den ene siden kan gi mye mer plass til forfengelighet eller badekar-dusjkombinasjon. Spredning av badearmaturen på en annen måte kan også gi mye mer plass til døren å åpne og lukke.

  Andre artikkelen

  Slik borer du fire hull i en benkeplate for et kjøkkenkran
  Tips om aluminiumskæring
  Hvordan male tre til å ligne granitt benkeplater
  Hvordan kutte en dør i en kjellerfond
  Hvordan lage Cinder Block for en flislagt dusjkurv
  Typer Railroad Hammers
  Hvordan lage nye front sement trapper
  Hvordan male en garasjeinnredning
  Slik fjerner du klistrede gulvfliser
  Brysthengseltyper
  Hvordan bygge en flislagt dusjkabinett
  Slik bruker du vinylgulv
  Slik fjerner du konstruksjonslim
  Fjerne Terrazzo Tile Fra Betong Slab
  Fjerning av Linoleum Lim fra Hardwood
  Hvordan identifisere Asbest Gulv
  Slik fliser du rundt en toliet
  Slik installerer du jernskinner på utsiden av sementstrinn
  Hvordan Kutte Keramisk Tile Uten Tile Cutter
  Solenergi og arkitektur