Hvordan lage Cement Steps

Hvordan lage Cement Steps 

Bygg et trinnform

1.

Konstruer et skjema for dine konkrete trinn fra melaminbelagte tømmer- og gipsskruer. Bestem om dimensjonene til dine planlagte trinn og velg størrelsen på tømmeret ditt tilsvarende. Tegn en skisse av trinnene du ønsker å gjøre, hvis dette er nyttig.

2.

Bruk trebearbeidende klemmer for å sikre to store biter av belagt tømmer sammen. Lag skjemaets brikker fra dette stablede tømmeret. Trekk de trappformede figurene på tømmeret med en blyant for å veilede deg, hvis ønskelig.

3.

Klipp ut trappformede sidestykker med en bordsag. Husk å lage en trapp for hver trapp som kommer i ferdig trapp. Gjør hver oppgang for hvert trinn like lengde som de andre.

4. Bruk bordssagen til å kutte rette tverrbrett som strekker seg over hvert sett med trapper og hold i betongen mens det kurerer. Ikke gjør disse platene så lenge at de er klossete å håndtere, og trim dem slik at de ikke er høyere enn trinnets stigning.

5.

Lag bolster fra skrap biter av 2-ved-4 tømmer. Klipp hver bolster slik at den er lang nok til å holde en av sidestykker rett opp og ned. Fest boltrene til baksiden av sidestykkene med gipsskruer, og legg deretter de rette brettene over hvert sett med trappetrin og skru dem også på plass.

Forbered området

1.

Velg et område som er praktisk til inngangen / utgangen som trinnene dine vil lede og er flatt på bakken. Grav trær, planter eller annen vekst i dette området. Bruk en verktøykniv til å kutte ut gresset i et område som er seks tommer bredere på hver side enn det nederste trinnet i skjemaet.

Bruk en spade for å grave bare jord ned jevnt slik at det er tre til fire inches dypt over og på nivå. Lag fotfeste langs venstre og høyre kant av dette området, grave ned under den kjente frostlinjen. Gjør hver fot ca. fire inches bred.

3.

Bruk et nivå for å sikre at utgravet jord ikke er ujevnt. Tøm ned noen løs jord med en håndholdt tamp. Sett trinnformet form i midten av området og press det tett opp mot den vertikale overflaten bak den.

Hulling av betong

1.

Fjern skrubiten fra boret og bruk den vanlige boringen for å lage tre hull i den vertikale overflaten bak helleformen, like under det første kryssbrettet. Bor hvert hull omtrent tre inches dypt og plasser dem så jevnt som mulig. Plasser en 12-tommers rebar i hvert hull slik at den er sikker.

2.

Stabel medium og store deler av skrap murverk i hver del av pour form. Ikke plasser murverket noe nærmere enn fire tommer fra hver side av rammen. Ikke hop murverket høyere enn fire tommer fra nærmeste toppkant av skjemaet.

3.

Fyll den nederste trinnformen med forberedt betong. Vent noen øyeblikk for betongen å bosette seg, og fortsett å fylle trinnhellformen fra bunn til topp. Skru av hver flat betongoverflate med metall eller treplate.

4.

Glatt de flate betongflatene med en trowel og prøv å slippe så mye fuktighet som mulig til overflaten. Bruk den håndholdte tampen til å tampe hver flatt betongflate inne i rammen. Vent ca 2 timer til betongen bare begynner å sette.

Etterbehandling av trinnene

1.

Bruk avtrekksmålet til å jevne alle overflatene igjen . Glatt dem med metalltråden. Plasser skrubiten tilbake på boret og bruk den til å skru av tverrbrettene fra helleformen når betongen er herdet nok til å være sikker.

2. Bruk en trappelegg å jevne oppveksten av hvert trinn. Gni hver av trappkanten og trappens øverste kanter med et trappekantverktøy for å gjøre dem jevne og jevne. Kontroller at det ikke er ujevn eller ujevnt sted hvor som helst på trappen.

3.

Herd betongstrinnene fem til syv dager, og fjern deretter trinnhellformen. Påfør et belegg med mursteinforsegling over hele betongstrinnet, la det tørke helt, og legg deretter til et andre lag. Vent til det andre laget av tetningsmasse er tørt før du går på trinnene.

Tips og advarsler

 • Gjenta konkrete trinn en gang i året.
 • Sement, ofte forvirret med betong, er ikke det ideelle materialet for strukturer som vil få mye bruk, for eksempel trinn. Mange huseiere som forbereder seg på å helle skrittene selv, kan tro at de betyr å bruke sement, når de egentlig tenker på betong. Cement er en ingrediens i betong, sammen med fine og grove aggregater. Betong er et sterkt materiale som ofte brukes til verandaer, terrasser, trinn og andre gjenstander som krever holdbarhet. Hvis du allerede har kjøpt sementblanding, bruk dette til å lage din egen betong slik at trinnene dine blir bygget riktig.

  Andre artikkelen

  Slik avslutter du Beadboard
  DIY kjøkken gulv
  Dusj design alternativer
  Ontario Government Renovation Grants
  Hvor langt skal isolasjonsstøtten spredes fra hverandre?
  Slik installerer du Bruce Engineered Flooring
  Marmorgulvdesign for inngangsveier
  Hvordan identifisere asbest i takfliser
  Hvordan sammenligne stiger
  Tips om kuttekostnad når du bygger et rom tillegg
  Slik installerer du selvklebende flis
  Dør Trim Alternativer
  Faktisk vs Nominell i Framing Timber
  Installere sokkel med lim
  Ideer til å lage en Trailer Veranda
  Slik fjerner du plastskruer
  Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
  Instruksjoner for lasernivå
  Små baderomsbelysning ideer
  DIY Loftet Gulv