Hvordan bygge et trekantet hjørne skap

Hvordan bygge et trekantet hjørne skap 

Forberedelse

1.

Mål plassen på kjøkkenet ditt og finn størrelsen på hjørneskapet ved hjelp av et målebånd. Tillat nok plass til andre gjenstander på kjøkkenet, men gjør skapet stort nok til å lagre varer. Bestem hvor mye materiale som trengs ved å bruke et ark med grafpapir. Tegn arkstørrelsen på skalaen på grafpapiret. Tegn hver del i skala på samme ark, slik at du kan beregne hvor mye materiale du trenger.

2.

Marker melaminarket der delene må klippes ut , bruk en blyant og en rettkant. Kut melaminen med en sirkelsag på hver linje. Et typisk hjørne skap vil være 33 inches bred ut hvert hjørne, 24 inches dyp og 34 1/2 inches høy. Du bør ha to kabinettstykker som måler 24 bredde og 34 1/2 tommer høye. Klipp topp og bunn 31 1/2 inches høy og 31 1/2 inches bred. De to ryggene skal kuttes 33 inches bred med 34 1/2 tommer høye. Bekreft at hver del er firkantet ved hjelp av et innrammingstorg.

3.

Klipp toppen og bunnen på en diagonal ved å måle opptil 24 tommer på hver side med et målebånd. Merk en linje fra hvert merke med en blyant. Du vil kutte av en 9-tommers trekantet stykke melamin på både topp og bunn. Klipp materialet med en sirkelsag.

4.

Mål diagonaldelen øverst og nederst. Dette vil være bredden på skapets front. På et typisk 33-tommers hjørne skap vil fronten være 10 7/8 tommer bred med 30 1/2 tommer høye. Klipp forsiden ut med en sirkelsag.

5.

Merk delene på 3/4-tommers kanten av hvert stykke med en blyant for å unngå forvirring under montering.

Montering

1.

Bor fire 1/8 tommers pilothull i topp og bunn på kabinettens sider. De øverste og nedre delene vil støte inn i sidene. Påfør et tynt lag lim til sidene på leddene. Løft siden på plass. Skru de to stykkene sammen med 1 1/2 tommers gribeskruer.

2.

Fest baksiden ved å påføre en tynn limlengde langs leddene. Skru på ryggen på skapet med 1 1/2 tommers gribeskruer.

3.

La kabinettet tørke helt før håndtering.

4. < / p>

Kjøp to hengsler for å feste døren til skapet. Skru hengslene på døren ved hjelp av en kraftbore og skruene som følger med hengslene. Hold døren på hjørnet kjøkkenskapet og stram hengselskruene ved hjelp av en kraftbore.

5.

Lakk kabinettet ved hjelp av melaminmaling. Melaminmaling er tykkere enn en tradisjonell maling og finnes i enhver boligforbedringsbutikk.

Huseiere installerer ofte et hjørneskap i et kjøkken for å øke lagringsplassen. Disse skapene kan enten ha en dør eller være åpen for å vise bilder, håndverk eller andre gjenstander. Ofte vil roterende skuffer, kjent som Lazy Susans, forbedre funksjonaliteten til hjørneskapet. Å bygge et hjørneskap kan virke skremmende, men kan gjøre det selv med enkle kraftverktøy.

Andre artikkelen

Hva er hardheten til bambusgulv?
Slik legger du travertinfliser
Tips om å installere kabinettkrok
Hvordan forberede seg på internmaleri
Cool Closet Ideas
Hvordan installere tregulv gulvreduksjoner
Billige boligalternativer
Bulldog Front End Loader Information
Hvordan velge den beste type tre gulv
Slik installerer du Vinyl Siding på en vinkel mot taket
Trappskinnebehov
Gjør det selv Vinyl Gulv
Polert Betong Gulv Ulemper
Baderom Remodel sjekkliste
Hvordan å rengjøre polyuretan skum av verktøy
Slik slår du et lys som har en lyssensor
Slik bytter du bladet på en verktøykniv
Hvordan Grout Slate Backsplash
Slik fjerner du vinylfliser fra tregulv
Slik fliser under toalett