Hvordan Stain Oak Cabinets Dark

Hvordan Stain Oak Cabinets Dark 

1.

Fjern dører, hengsler og knotter fra skapene. Dette vil trolig innebære bruk av en skrutrekker eller andre verktøy for å løsne og løsne delene. Trekk ut skuffer, eller fjern skuffens fronter. Pass på at du vet hvilke skruer, hengsler, knapper og dører som går; Merk om stykkene.

2.

Legg de enkelte stykkene på en flat overflate. Dekk overflaten og omliggende gulvet med dråpekluter eller beskyttende plast for å redusere opprydding. Arbeid i et område med god ventilasjon;

3.

Rengjør alle deler, samt rammen på skapene, med en trisodiumfosfatrenser (TSP) og en myk klut. TSP er ekstremt effektiv til å fjerne smuss og fett fra matlaging eller konstant kontakt med menneskelig hud. Skyll overflaten i rent vann for å fjerne rester. La området tørke helt, eller tørk med et rent håndkle før du fortsetter.

4.

Bruk vernebriller for å beskytte øynene mot støv. Sand alle eik overflater med mellomstor sandpapir (mellom 190 grit og 260 grit). Sliping av overflaten vil gjøre treet helt jevnt og vil også hjelpe flekken å bøye seg bedre til overflaten.

Slip av med en fin 180 graders sandpapir for å glatte overflaten helt. Tørk alle slipede flater ned med en tørr klutsklut for å fjerne det fine støvet som er igjen etter sliping.

6. Rengjør overflaten med et avløpsprodukt dersom eiken tidligere har blitt farget . Tørk på overflaten med myke filler og tørk deretter bort med en ren fille fuktet i vann. Dette vil fjerne eventuelle andre forurensninger, for eksempel olje fra den gamle glansen, som kan forandre måten flekken legger seg inn i eik.

7.

Tørk den mørke flekken på eiken overflate med rene, hvite kluter. Bruk en liten pensel om nødvendig for å komme inn i trange områder som utskjæringer eller hevede paneler. Påfør flekk til alle individuelle deler, samt eikrammen.

8.

Tørk overflødig flekk bort med en ren, hvit fille. La det første frakket tørke i 24 timer, og påfør deretter et annet lag hvis det er nødvendig for å gjøre fargen mørkere. La det siste lag av flekken tørke i hele 24 timer før du fortsetter.

9.

Påfør et trevirkeprodukt for å tette flekken og beskytte overflaten mot fading og skade. Den type finish du bruker vil avhenge av flekkproduktet ditt; Ikke alle ferdigstilte masker med alle produkter. Pensel på ett lag med mål, børst alltid med kornet og la det tørke i 24 timer. Sand overflaten lett med 180-grit sandpapir; Fjern slipestøv med en klutsklut.

10.

Påfør en ny finish for å sikre en sterk forsegling. La det endelige strøket tørke i minst 24 timer. Når rammen og alle de enkelte stykkene er tørre, må du sette dem sammen igjen.

Tips og advarsler

 • Finn materialene som trengs for dette prosjektet på maskinvare og hjemmeforbedring forhandlere. Hvis du er usikker på hvilken type flekk, overflate eller annet materiale som skal brukes, ta kontakt med en ekspert hos disse forhandlerne.
 • Les alle instruksjoner og advarsler på alle dine valgte produkter; Påføringsmetoder og tørketider kan variere etter produkt.
 • Ikke forsøk å plukke skapene dersom de er alvorlig skadet; ha treet reparert eller erstattet før flekker.
 • Flekk og andre løsningsmidler er ekstremt brannfarlige. Hold alle produkter unna åpen flamme, og kast av filler i en vannfylt bøtte for å unngå forbrenning.
 • Så redesignprosjektet er nesten fullført: Du har malt veggene og installert nye møbler, men det nye settet med vakre eikeskaper passer ikke akkurat til mønsteret. Hvis du sliter med skap som virker for lyse for å passe din stil, har du lykke til. Farget eikeskap for å være mørkere er lettere enn å fargelegge dem for å være lettere. Riktig forberedelse er nøkkelen til et fargeprosjekt, og hvis du tar deg tid til å gjøre det bra, vil skapene dine matche din ideelle design på kort tid.

  Andre artikkelen

  Hvordan Estimere Stone Finer Mengder
  Hvordan sette et toalett på flis
  Hvordan klippe dør Trim
  Hvordan å henge gips på taket
  Hvordan Grout Slate Backsplash
  Slik måler du en teppepute
  Slik Skrape Popcorn Av Et Tak
  Slik legger du keramiske veggfliser
  Hvordan bygge en handikapdusj
  Billigste måten å bygge et hus på
  Slik setter du inn en skorstein
  Installere Keramisk Tile Overhead
  Veibeskrivelse for å bygge utendørs peiser
  Hvordan justere Folding Closet Dører
  Fakta om isolasjon
  DIY Floor Tile Removal
  Slik installerer du en 3 Piece Tub Surround
  Slik installerer glassfibertak
  Wire Cutters u0026 Safety
  Hva er et stol-høyde toalett?