Hvordan Lim en Bellawood Flytende Gulv

Hvordan Lim en Bellawood Flytende Gulv 

1.

Legg et stykke gulv på toppen av skumunderlaget. Sett denne stakken flatt på gulvet mot alle døråpninger for å representere gulvets høyde etter installasjon.

2.

Trim døråpninger om nødvendig for å huse gulvhøyden. Vend gulvstykket opp ned på toppen av skumunderlagstykket. Hold en flatt svalehale på baksiden av gulvet og kutt i dørhyllene langs gulvbrettet. Fortsett til du har trimmet nok plass under alle hylser.

3.

Sug eller støvsug undergulvet for å fjerne all smuss, støv og andre forurensninger som kan ødelegge flatflaten på underlaget .

4.

Rull ut skumunderlagsplaten slik at den dekker rommet. Trim kantene eller overskudd med en verktøykniv. Hvis du må bruke mer enn ett pute, må du sørge for at alle leddene presses tett sammen. Seal disse leddene med kanalbånd slik at padsene ikke glir rundt.

5.

Legg avstandsstykker mot veggen på det punktet du vil starte installeringen. Rådfør deg med gulvprodusentens instruksjoner for detaljer om nødvendig avstand, slik at brettene kan utvides og trekkes sammen med fuktighet og temperaturendringer.

6. Legg den første planken med Den lange riflede siden mot avstandsstykkene i det første hjørnet av veggen. Den korte enden av planken som har tungen, skal vende utover. Generelt kommer sporene alltid mot veggen og tunger alltid peker utover.

7. Legg den neste planken på rad langs veggen. Påfør en linje av tre lim eller produsent-forsynt lim til den rillede korte enden av det andre stykket, og trykk det ordentlig på plass Legg i stykket fast på plass mot veggen og det første brettet for riktig installasjon.

8.

Klipp gulvstykker for å passe i hjørnene eller i korte områder med en sirkelsag. Bruk vernebriller og hansker når du kutter i hardvedstykker. Pass på å kutte av tungeenden, så th på sporet kan du koble til tungen til det forrige stykket.

9.

Begynn neste rad med installasjonen med det gjenværende kuttet fra siste rad. Dette gjør at du kan skjære leddene i gulvet ditt for bedre utseende. Påfør et tynt lag lim til sporet på den lange siden av det første stykket i neste rad og trekk det inn i tungen på det første stykket i første rad. Sett et tre blanke mot plankens ytre kant og trykk det med en hammer for å skyve de to trebitene tett sammen.

10. Fortsett å installere, kutte, bruke lim og banker bitene på plass. Ikke glem å plassere mellomrom mellom hvert gulv og veggen når de kommer i kontakt. Fjern alt overflødig lim som lekker ut av leddene med en fuktig fille.

11.

p> Mål bredden på planken som trengs for å installere den siste raden. Pass på at du trekker avstanden fra målingen. Klipp hardtrekkplankene i lengderetningen med et stikksag for å oppnå riktig bredde og installer som før. La limet tørke i minst 12 timer før du fjerner avstandsstykker.

Tips og advarsler

 • Bellawood flytende gulv er kun godkjent for montering over betong- eller tregulv. å installere dem over alle andre typer gulv.
 • The Bellawood gulvvirksomhet produserer en rekke tresulvsmuligheter for boliger, og har dermed en rekke installasjonsmetoder for sine gulv. En metode er å bruke et flytende gulv. Flytende gulv er laminat eller konstruert tregulv, som er festet til hverandre, men ikke til undergulvet. I stedet sitter laminatet over en pute av skumunderlag som forhindrer fuktskader. Flytende gulvplanker limes vanligvis sammen for installasjon.

  Andre artikkelen

  Typer av Drill Chucks
  Å lage konkrete gjerdeinnlegg
  Slik installerer du selvklebende flis
  Slik installerer du en laminatgulvtrapp
  Instruksjoner for fjerning av keramiske fliser
  Hvordan gå grønn med hvitevarer
  Typer Air Nailers
  Maskinutklippsverktøy
  Slik bestiller du Vinyl Siding
  Hvordan lage et betonggulv
  Utvendig Paint Effects
  Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas
  Spray Skum Isolasjonsinformasjon
  Betongformel
  Dusj design alternativer
  Installere teppe på sement
  Hvordan å pusse betong cinderblock vegger
  Hvordan male tre til å ligne granitt benkeplater
  Bamboo Lashing Veibeskrivelse
  Forskjellige materialer å isolere