Florida Building Code for Risers

Florida Building Code for Risers 

Typer

Risere som er en del av en trapp i en boligbygging, har et annet sett av krav enn de som er i en boligbygging. Spiraltrapper, gangtrapper, erstattetrapper og de i enkelte belegningsgrupper har sin egen del i koden.

Generell informasjon

Florida Building Code beskriver minimum og maksimum høyde krav til hver stigning. Høydeforskjellen mellom den høyeste stigningen og den korteste stigningen i en hvilken som helst trapp er også definert i koden. En standardtrapp i en boligbygging har en maksimal stigningshøyde på 7-3 / 4 '. Forskjellen mellom høyden på to stigerør i samme trapp kan ikke være mer enn 3/8'. I ikke-boligbygg har stigerøret et høydehøyde på 7 'og minimum 4'.

Kodeseksjoner

Byggeren eller arkitekten må gjennomgå koden i sin helhet for å bestemme trappen spesifikasjoner han må følge for å møte koden. Spesifikasjoner knyttet til standard trappstigerør som brukes i ikke-boligbygg, finnes i Florida Building Code-delen 1009.3. Spiral trappstiger krav er funnet i avsnitt 1009.8. Krav til boliger for stigerør er funnet i Florida Residential Code-seksjonen R311.5.3.1. Florida Building Code er et sett med forskrifter som er satt på plass for å sikre minimumsstandarder for nybygde eller renoverte prosjekter. Risers, den vertikale delen ved hvert trinn, har visse krav som må oppfylles.

Andre artikkelen

Slik installerer du V-Cap Tile
Loftforlengelsesideer
Slik installerer du søppelavfall til eksisterende rørleggerarbeid
Bygningsinstruksjoner for Vinyl Siding
Installere en vedovn
Slik bytter du trepanel
Hva er Carrera Marble?
Hvordan fullføre svart valnøtt
Ceiling Material Ideas
Baderom Remodel sjekkliste
Maling gamle fliser
Asfaltmalingsideer
Slik remodeler du kjøkkenet i et gammelt hjem
Tile Layout Design Ideas
Passiv solvarmeinformasjon
Slik bytter du en utendørs tappekran
Hvordan gå grønn i vanskelige tider
Instruksjoner for lasernivå
Fluorescerende lyspærer Fakta
Rørrensningsverktøy