Fakta om Low Flow Dusjhoder

Fakta om Low Flow Dusjhoder 

Funksjoner

Dusjflow er målt i pounds per kvadrat tommer, eller psi, og antall liter per minutt eller gpm. Et dusjhode betraktes som lavflyt hvis strømningshastigheten er ved eller under 2,5 gpm og 80 psi. Lavstrømdusjhoder er utstyrt med en strømningsbegrensende enhet som er innbygget i selve hodet som regulerer strømningshastigheten. Dyrere lavflytende dusjhoder har enheter som er tilgjengelige og kan justeres etter personlig preferanse.

Typer

Det finnes to grunnleggende typer lav-flow dusjhoder. Et luftende lavstrøm dusjhodet produserer en tåke i stedet for en vannstrøm. Et luftende dusjhode blander vannet med luft for å skape damp. Luftende dusjhoder opprettholder en konstant strømningshastighet og vanntrykk, men kan ikke opprettholde temperaturen nøyaktig på grunn av luften i vannet. Dusjhoder uten lufting innbefatter ikke luft i strømmen og produserer derfor en strøm av vann i stedet for tåke eller damp. Dusjhuller som ikke lukker, holder vanligvis vanntemperaturen mer effektivt enn luftehodene.

Fordeler

Det er en av de mest effektive måtene å redusere vannforbruk og bruksregninger å installere et lavt flytende dusjhode i hjemmedusj. Lavstrøm dusjhoder kan redusere forbruket av vann med 50 prosent, en reduksjon som også reflekteres i bruksregningen. Redusering av vannbruk er også gunstig for miljøet. Lavtflytende dusjhoder er billige, spesielt når det sammenlignes med andre energireducerende alternativer for et hjem, for eksempel å installere solcellepaneler eller kjøpe energieffektive apparater.

Misforståelser

Et lavt flytende dusjhode betyr ikke nødvendigvis at en Dusj vil være av lavere kvalitet. Lavstrøm dusjhoder testes for dekning av vann på kroppen og for intensitet av spray. Vanntrykk er påvirket av flere faktorer, uavhengig av type dusjhode, inkludert gravitasjon og høyde i forhold til vannkilden eller tårnet.

Betraktninger

Selv om dusjhode med en strømningshastighet under 2,5 gpm og 80 psi kan merkes med lav strøm, gir Miljøvernbyrået ytterligere tilsyn med miljøvennlige produkter. WaterSense-forseglingen er gitt av EPA til dusjhoder som har gått gjennom ytterligere EPA-screenings som tester for effektivitet og kvalitet. Ifølge Miljøvernbyrået representerer vannbruk under dusjen eller bading 17 prosent av all innendørs bruk av husholdning. Vannstrøm og vanntrykksmålinger bestemmer strømningshastigheten til et dusjhode. Lavflytende dusjhoder begrenser vannstrømmen og reduserer mengden vann som brukes i dusjen. Lavflytende dusjhoder nyter miljøet og senker husboens brukregninger.

Andre artikkelen

Hydraulisk slangeinformasjon
Hvordan henge gipsvegg rundt en garasjeport
Legge Travertin Veggfliser
Hvordan gjenopplive et klatretør
Online kjøkkendesignverktøy
Slik setter du inn en skorstein
Hvordan lage stein gulvfliser
Om Florida Building Code u0026 Handicap Ramps
Slik installerer du strålende gulvvarme i et gammelt hjem
Slik installerer du en inntrekkbar skjerm
Slik Reface Laminat benkeplater
Installasjonsveiledning for loftsstiger
Stiler av Backsplashes
Billige boligalternativer
Typer Utvendig Stucco
Slik reparerer du kjøkkenlaminat
Slik installerer du Rough Cut Cut Cedar Board u0026 amp; Batten Siding
Bulldog Front End Loader Information
Slik bruker du en annen bryterboks
Slik installerer du gulvisolering