DIY Loftet Gulv

DIY Loftet Gulv 

1.

Finn bjelkene (brettene går over bunnen av loftet) der du har tenkt å legge gulvet på loftet. Mål hvor langt bjelkene er fra senter til senter (vanligvis er de mellom 16 og 24 tommer fra hverandre).

2.

Klipp 3/4-tommers kryssfinér i strimler som vil nå fra sentrum til sentrum av bjelkene dine. Ta kryssfiner inn på loftet og begynn å legge det ned i nærheten av loftet. Legg kryssfiner fra midten av en bjelke til midten av den neste, vær forsiktig så du ikke legger den direkte på noen ledninger. Fest kryssfiner fast til bjelkene med dekkskruene.

3.

Fortsett å legge kryssfiner, støt den fast mot brikken ved siden av den, til du kommer til hjørner eller vegger på loftet. Mål kryssfiner for å passe mot veggen eller i hjørnene og kutt deretter.

Tips og advarsler

 • Mål loftet før du begynner å bestemme hvor mye kryssfiner du må kjøpe. Når du måler, vær forsiktig så du ikke går mellom bjelkene.
 • Ikke gå mellom bjelkene før kryssfinerene er ordentlig festet, eller du risikerer å falle gjennom takgipset.
 • Hvis du har tenkt å lagre varer på den nye gulvet, sørg for at bjelkene dine kan håndtere ekstrabelastningen. Ikke alle loftene ble bygget for lagringsformål, og misbruk kan forårsake skade på ditt hjem.
 • Pass på at du ikke klemmer ledninger eller rør mellom bjelkene og gulvet. Pass på å ikke sette dekkskruer gjennom ledninger eller rør.
 • Å sette et gulv på loftet vil gi rom for lagring eller bare gjøre det sikrere for deg å gå eller krype rundt loftet trygt. Noen grunnleggende verktøy og noen få timer vil gi deg en tryggere og mye mer funksjonell loftet.

  Andre artikkelen

  Installere innfelt belysning i kjøkkenet gjennom loftet
  Hvor skal man begynne med laminatgulv
  Slik legger du fliser i et hus
  DIY Tile Mosaic
  Leed sertifiseringsprotokoll
  Betong ADA Ramp Spesifikasjoner
  Hvordan å reparere et gulv og re-installere teppet
  Slik rengjør du slitne tregulv med malinger
  Baderom Remodel Design Ideas
  Logg Hjem Byggebøker
  Slik installerer du nye tregulv
  Hvordan holder en Iglo deg varm?
  Mdf farer
  Hvordan å bryte et betong gjerdet
  Utvendig design tips
  Ideer for takbrakninger på en veranda
  Hvordan bygge en tre skuff
  Wire Cutters u0026 Safety
  Hvordan bygge en undergulv på en betongplate
  Hvordan å rengjøre polyuretan skum av verktøy