Cool Closet Ideas

Cool Closet Ideas  Skap er et ofte oversett område i hjemmet. De er nødvendige for å holde huset organisert, lagret klær og andre personlige ting ute av sikte. Kleshengere bør ikke bare lagre varer du trenger å beholde, men også hjelpe til med å organisere eiendeler og verdsette til ditt hjem.

Islands

Closet øyene gir en flat overflate hvor du skal pakke en koffert og stryke og kle på klær. Noen øyer inkluderer lagringsplass for klær og fløyel-lined skuffer for smykker.

Klesvask Hampers

Tilt-out eller uttrekkbar hampers holder skitne klær ute av syne. En hindring er ideell for et skap som fungerer som et dressingområde. Lagre en hindring på en øy eller inne i et skap. En hindring på hjul er lett rullet ut av synet.

Vertikal plass

Lagre elementer vertikalt for å få mest mulig ut av plassen. Kroker i taket kan holde bagasjen. Sko og vesker kan organiseres og inneholde vertikale lagringsenheter. En andre eller enda tredje skapstang hvis skapet ditt er høyt nok, vil gi mer plass til å henge klær. Klessnor som skråner ned gir lettere tilgjengelighet enn brevpapirstenger og kan forhindre behovet for en stige.

Oppbevaringsplass

En benk med et flyttbart sete gir ekstra plass til å lagre små gjenstander, for eksempel kasteputer, bøker og magasiner. En ekstra fordel er at stoffet dekket sete dekke kan farge eller tekstur til et tørt skap.

Andre artikkelen

Hvordan kutte en dør i en kjellerfond
Slik setter du en full slab Granite Backsplash
Typer av utvendig kryssfiner
Slik bruker du Vinyl Stick Tiles
Veibeskrivelse for å bygge utendørs peiser
Slik jobber du trygt med asbest
Unike ideer for hjemmebruk
Slik fjerner du grout fra skiferfliser
Slik konverterer du en garasje til et studio
Bygningsinstruksjoner for Vinyl Siding
Mdf farer
Hvordan fjerne Vinyl Floor Squares
Slik kobler du kobberrør til stålrør
Hvordan måle volumet av stenarbeid
Slik skar man motorsagbladene med hånden
Hvordan finne en god snekker
Slik forlenger du en forlengelsesstige
Det beste lyset å sette i et suspendert tak
Elektriske kuttverktøy
Installere Keramisk Tile Over Betong