Typer stoffer brukt til blåst isolasjon

Typer stoffer brukt til blåst isolasjon  Blåst isolasjon er en svært populær form for hjemmisolering brukt i dag. I stedet for å ha store isolasjonsruller installert for hånd, en for en, kan isolerende materialer bli blåst inn i et loft eller bakvegger mye raskere og med samme resultat. Det finnes forskjellige typer stoffer (inkludert syntetiske og naturlige produkter) som kan brukes i blåst isolasjon.

Cellulose

Innblåsingsisolasjon kan være laget av celluloseplantemateriale, spesielt industriell brukskvote, men også andre plantederivater . Den har en R-verdi, eller termisk motstand, noe lavere enn glassfiber, men det er lett å installere og irriterer ikke huden. Som et organisk materiale er cellulose et godt alternativ for de som ønsker miljøvennlige hjem.

Rockull

Rockull er ikke akkurat hva det kan høres ut som. Det er i det hele tatt ingen egentlig ull. Rockull er stoff produsert ved å blåse en meget kraftig luftstrøm av luft gjennom smeltet stein eller slagg. Det produserer et fibrøst materiale som er flott for isolasjon. Det gjør et område svært lydisolert og har en R-verdi som er større enn glassfiber.

Glassfiber

Tradisjonell glassfiberisolering kommer også i en sprøytet fiberform. Det er akkurat som glassfiberbatteri (de rullede arkene) og har samme isolerende egenskaper, bortsett fra at det er lim innblandet for å hindre bosetting. Som andre former for sprøyting eller innblåsing, kan det trenge en ekstra dampbarriere.

Andre artikkelen

Hvordan klippe dør Trim
Legge Keramisk Tile
Slik installerer du fliser rundt et badekar
Hvordan klatre rundt en dørramme
DIY: Porch Ceiling
Typer av sveiseflammer
Hvordan isolere seg bak gips
Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
Installasjonsinstruksjoner for bambusgulv
Slik fjerner du mal fra tre uten kjemikalier
Slik forlenger du en forlengelsesstige
Hvordan Estimere sømløse Gutters
Typer av tilpassede bad Ideas
Hvordan virker en klimakontroll?
Slik installerer Vinyl Gulv Over Betong
Slik installerer du en sokkel og skjul rørene
Trex fordeler og ulemper
Slik installerer du en badekarplate
Ideer til en bakgårdsdekk
Hva slags mørtel brukes til å installere glassfliser?