Typer Air Nailers

Typer Air Nailers  Air nailers bruker trykkluft til å kjøre negler inn i materiale i stedet for å jobbe med en gammeldags hammer. Ulike typer luftnaglere på markedet lar deg velge riktig verktøy for prosjektet.

Pin nailers

Pin nailers bruker små negler, vanligvis en 21- eller 23-gauge spiker. Denne typen negle brukes som en midlertidig feste som holder ting på plass mens de setter inn eller for små monteringsprosjekter.

Brad Nailers

Trearbeidere bruker brad nailers for trimearbeid, selv om lim er nødvendig for å styrke ferdig prosjekt. 18-gauge etterbehandling negler opptil 2 inches lang brukes til dyrebare lette prosjekter.

Ferdigspiker

Ferdiggjørende spiker jobber godt for snekkerprosjekter. De krever 15- eller 16-gauge negler opp til 2,5 inches i lengde. Bruk disse til å bygge ting som skap, eller for å hengde utvendig trim.

Innrammingsspiker

Innrammingsspiker er tunge og robuste luftspiker. Innramming under en bygge- eller ombyggingsjobb trenger en sterk luftnagler å kjøre i de store neglene og sørge for at rammene er robuste. Innrammingsspiker utløser vanligvis to til tre negler per sekund.

Takspikere

Takspikere brukes til tak- eller sidesporprosjekter. Disse luftnaglerne kan holde en stor mengde negler på en gang, slik at du ikke trenger å laste dem opp så ofte som andre spiker. På undersiden bidrar dette til vekten av spikeren, som kan bli tung med langvarig bruk.

Andre artikkelen

Hvordan holde asbest ut av bygninger
DIY: Casement Windows
Slik installerer du en forhåndsformet benkeplate
Hvordan fullføre svart valnøtt
Slik installerer du glassfiberstøping
Informasjon om Green Flooring
Trykkbehandlingen av tre
Hvordan bygge en tre skuff
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Countertop u0026 Backsplash Designs
Slik monterer du en postboks
Om Siding With Cedar Shingles
Hvordan lage en eksisterende belagt betonggulv
Slik installerer du Vinyl Siding på huset ditt
Fordeler og ulemper med akryl vask
Slik fjerner du maskinvare
Hvordan lage en garasje
Slik installerer du metalldører
DIY Hard Wood Floor Refinishing
Typer Railroad Hammers