Sparsommelige ideer for kjøkkenet ditt

Sparsommelige ideer for kjøkkenet ditt  Å bla gjennom hjemmagasiner er absolutt inspirerende, men inspirasjonen blir ofte møtt med et tungt sukk når du leser detaljene og ser prislappen. Noen biler koster mindre enn en innleid kjøkkenoppussingsjobb. Men et vakkert utført kjøkken trenger ikke å kreve et andre boliglån dersom du er smart, tålmodig, og hvis du ikke har det med å gjøre mye arbeid selv.

Fliseteller i stedet for Solid

Granitt, marmor og mange steinvarianter er populære valg for kjøkkenbord, men de er store både i vekt og pris. Ved å bruke fliser i stedet for en skreddersydd fit, sparer du solidt lag av penger, og du kan installere dem selv. Grout kommer i en rekke farger, slik at telleren din har 'nødvendigvis åpenbare sømmer mellom flisene. Trim motkanter med mindre fliser eller til og med dekorative millwork, som er' raskeste og enkleste av alle metoder 'i henhold til Family Handyman. < h2> Gjenbruk av skap Tenk på de eksisterende skapene som rammeverk. Det er sjansene for at skapene dine ikke er mye forskjellige på innsiden enn det du ser hjemme forbedringssentre. Hvis ikke skapene dine er i dårlig stand, kan du prøve å endre og gjenbruke dem Noen få malingsklepper gjenoppliver trette skap og utveksling av de gamle dørene til nye, og gir et helt nytt utseende. Overvei å fjerne noen skapdører og bruk dem som åpne hyller i stedet. En annen ide er å kutte deler fra dørene og installere glass .

Belysning

Monter lysene på undersiden av de øvre skapene for å skape en glød over tellerne dine. I takene velger du godt laget, men enkle lysstiler eller til og med innfelt belysning i det meste av rommet og kjøp ett dekorativt stykke som et anheng som en aksent over en vask, bar eller bord. Billig belysning er ikke et røverkjøp, uansett hvor billig det kan føre til elektriske branner.

Være pasient med hvitevarer

Tålmodighet vil gi deg mye glede hvis du bruker den til å vente på stor billett Energy Star apparater. Når du legger litt penger bort når du kan, kan du kjøpe de tilsvarende rustfritt stålbitene eller til og med en importert komfyr uten å gå i gjeld. Ved hjelp av Energy Star-apparater sparer energi og penger, forklarer hjemmedoktoren. Hvis kjøkkenet ditt er en katastrofe, og du trenger erstatning apparater nå, kan du prøve å søke gjennom annonser for brukte deler for å få deg til du er klar til å kjøpe de du elsker. Nye, lavmodige modeller vil ikke legge til noen stil i rommet, og de varer vanligvis ikke.

Ny maling

Oppdater hele kjøkkenet ved å endre malingsordningen. Gulger er munter, røde er koselige og greener er friske. Stark hvit kommer over steril og institusjonell, men å velge en mykere hvit åpner fortsatt plassen uten å være tøff. Pass på å velge ny maling for taket og alle dørene og trimmen også.

Ny maskinvare

Bytting av håndtak og skuffer er en enkel oppgave. Mingle noen uvanlige eller dekorative stykker med grunnleggende. Fancy stykker samler smuss og er vanskelige å rengjøre, ifølge Benjamin Hardy for Bob Vila, så hold det i bakhodet før du går over bord med mange dekorative håndtak og knapper.

Tile the Floor

Flislagt gulv er kult å berøre , lett å vedlikeholde og krever bare noen få grunnleggende ferdigheter å installere. Boligforbedringsbutikker har clearingsalg for å gjøre plass for nye design, så hold øye med en bemerkelsesverdig stjele på en stor del av fliser. Ikke sett på gulvflisens installasjonsteknikker og -forsyninger. Spesielle betongfyllte plater kreves med mindre kjøkkenet hviler på en betongplate. Ved å installere keramisk fliser over et tregulv, blir det ødelagt og løftet fliser, flisete linjer og endeløse reparasjoner.

Andre artikkelen

Leed sertifiseringsprotokoll
Slik løser du tunge fliser på vegger
Slik lapper du sprekker i Garage Tørrvegg Taping
DIY Isolerende et loft
ADA tilgjengelighet retningslinjer for lekeplasser
Hva er et stol-høyde toalett?
Installere Engineered Oak Flooring
Hvordan kutte et porselen gulv
Tile Underlayment Alternativer
Remodeling ideer for Colonial Style Homes
Elektriske kuttverktøy
Hvordan estimere et byggeprosjekt
Slik bytter du en utendørs tappekran
Hvordan å tette hull
Moderne Peis Design Ideer
Installere Radiant Gulvvarmeplate på Slab
DIY taklampe
Hvordan lage en brannsikker vegg
Kjøkkenventilasjonsalternativer
Hvordan å fullføre veggene i kjelleren