Slik installerer du maskinvare på treinngangsdører

Slik installerer du maskinvare på treinngangsdører 

1.

Mål låsekanten på døren 30 tommer opp fra gulvet og merk målingen med en blyant. Ta en andre måling 36 tommer opp fra gulvet til deadbolt og gjør et nytt merke med blyant.

2.

Finn instruksjonene og papirlayoutmalen som fulgte med maskinvaren din. Juster malen med det nederste knottmerket og fest det til døren. Pek på en øl eller et lite negl sett gjennom malen inn i dørflaten med en hammer for å markere midtpunktet av bore mønsteret på døren og midt på mønsteret på kanten av døren. Skift malen opp 6 tommer og gjenta markeringsprosessen for deadbolt-hullene.

3.

Sett midtpunktet på en 2 1/4-tommers hullsag på midtpunktet for det nederste knotthullet i døren. Bor gjennom døren til sentreringskanten rager litt gjennom den andre siden. Fjern hullsagen og gjenta med markeringen for deadbolt-hullet. Bore tilbake gjennom begge hullene fra baksiden, og klatre opp med hull som er laget av sentreringsbiten.

4.

Bor hull med en 1-tommers spadebit sentrert på begge merkene på dørens kant. Bore hele veien gjennom hullene i dørens ansikt.

5.

Sentrér knivlåseplaten rundt det nedre hullet i døren ' s kant og merk konturet. Klipp ut treet i dette omrisset med en tre meisel og hammer til en dybde på 1/8 tommer. Gjenta for deadbolt på det øvre hullet.

6.

Skyv bryteren til nederste hull i dørens kant. Fest ved å kjøre de medfølgende skruene gjennom hullene i platen og inn i døren. Gjør det samme med dødbolten i det øvre hullet.

7.

Monter de to halvdelene av knotten gjennom hullene i knastlåsen. Pass på at vridlåsen er på innsiden. Trekk de to lange monteringsskruene gjennom hullene i grunnplaten på hver side av innsidensknappen. Trekk dem med en skrutrekker. Gjør det samme med dødboltens halvdeler i det øvre hullet.

8.

Vri dødbolten til låseposisjonen og lukk døren mot låsestangen. Marker midten av begge låsene på døren. Marker innsiden av jambet på hver av disse høyder, plasser merket halvveis mellom kanten på dørkarmen og dørstoppet. Bor et hull til en dybde på 5/8 tommer ved hjelp av 1-tommers bitt i hvert sted.

9.

Marker og klipp ut konturene til de resterende platene, sentrere deadbolt mottakerplaten på topphullet og knottens strekkplate på bunnhullet, ved å bruke samme teknikk som for platene på dørens kant. Fest begge platene med de medfølgende skruene.

Å installere dørhåndtak og låser er mye enklere enn du kanskje antar hvis du aldri har gjort det eller sett det gjort. Den mest kompliserte delen av hele prosjektet er å finne de riktige posisjonene for midtpunktet til knotten eller dødbolthullet i døren og for låsehullene på dørens kant. Det meste av det harde arbeidet gjøres for deg ved maskinvareprodusentene, som er hyggelige nok til å inkludere en papirmal som legger avstanden for deg.

Andre artikkelen

Dekoreringsideer for en diagonal peis
Hvordan lage et takstativ
Hvordan kjøpe en kommode
Ontario Government Renovation Grants
Cavity Wall Insulation Methods
Slik installerer du strålende gulvvarme i et gammelt hjem
Hvordan lage en innendørs vegg vann fontenen
Typer Utvendig Stucco
Felles tetningsmaterialer
Slik bytter du en vaskemaskin i et toalett
DIY Vinyl-Kutting
Installere kjøkken benkeplater
Hva slags dekk gir verdi til ditt hjem?
Slik Tile En Stå opp Dusj
Wall Demolition Tools
Hvordan å si om et tau er nylon
Hvordan få gratis strøm fra en liten billig vindmølle og generator DIY kit
Hvordan lage Laminat benkeplater
Typer av skruer og deres bruksområder
Hvordan blir mønstre laget i tre dører?