Metal Cutter Tools

Metal Cutter Tools  Avhengig av hvilken type metall du kutter og plasseringen av metallet, trenger du spesifikke metallverktøyverktøy. Lær hvilke verktøy som skal brukes for hvilke metaller som hjelper deg med å fullføre prosjekter mer effektivt og med bedre resultater. Klippemetall kan generere gnister og splinter; Bruk alltid beskyttelsesbriller.

Sirkelsag med metallskæreblad

En sirkelsag er et presisjonsverktøy som med det rette bladet gir et jevnt og rent kutt med nesten ingen gnister. Metallskåret med en sirkelsag trenger ikke sekundær sliping for å gi glatthet til kuttområdet. Også, siden det ikke er gnister, blir ikke metallet oppvarmet og kjøletiden elimineres. Sirkelsager brukt til metallskjæring har høymomentmotorer, så før de kutter gjennom metallet, bør de først spinne til full fart. Ved å gjøre dette kan verktøyet kutte jevnt gjennom metallet, lette trykket på motoren og sparer sag og blad fra mulig skade. Sirkelsagbladene kommer i flere størrelser og typer. For kutting av jern bruker du et annet blad enn du ville for å kutte kobber. Hver sagblad har sine bruksområder skrevet på emballasjen.

Hydrauliske skjærmaskiner

Prosessen med å skjære metallplater til bestemte størrelser kalles skjæring. Metallplaten er normalt store i størrelse og holdes på plass ved hjelp av ventiler. En vinkelmåler og kvadreringsarm brukes til å få 90 graders kutt eller vinklede kutt. Maskiner utstyrt med skygge kuttet linje har et lys som skinner over en ledning som projiserer en tynn skygge linje på den tiltenkte kuttlinjen. Metaller som kuttes gjennom skjæringsprosessen har en kantburr. Prosentandel av burr avhenger av materialtykkelsen og skarpheten av bladene. De fleste plater av metallplater har justerbare hull med bladene som passer til forskjellige tykkelser av metaller.

Vannstråleskæring

Prosessen med å kutte metaller under en trykkstrøm av vann kalles vannstråleskæring. Vann blandet med slipemidler, som granat, strømmer ved et trykk på 60.000 pounds per kvadrat tomme. Metaller kuttet ved hjelp av denne prosessen har et rent firkantet kutt med en fin kant. Det ferdige produktet trenger ingen berøring eller utjevning. Denne metoden for skjæring er imidlertid veldig høyt skjønt. Vannstråleteknologi kan gjøre enhver form for metallskjæring, inkludert hurtig boring og detaljerte kutt, for eksempel de som brukes til bildeler.

Andre artikkelen

Hvordan bygger jeg en benk med en tykkelsesplaner?
Hvordan heve husets verdi
Installere Keramisk Tile Overhead
Slik skarpe en 82-graders borbit
Gulvmaling Slipingstips
Hvordan lage en vindmølle til krafthus
Hvordan oppusses Formica countertops
Hvordan Epoxy Betong
Slik installerer du Cement Board
Kostnaden for Slab Vs. Kjeller
Bærbare hydrauliske verktøy
Grønn oppvarming og kjølesystemer
Hvor skal man begynne med laminatgulv
Hvordan kutte Clay Roof Tiles
Slik installerer du Beadboard Panel over Tile
Hvordan bygge en dør i kjelleren
Hva er et rødt og grønt merkesikkerhetssystem for stillas?
Tregulvslipemaskiner
Hvordan lage en garasjeplass
Ulempene med fargede betong som gulv