Kjøkkenutstyr Sjekkliste

Kjøkkenutstyr Sjekkliste  Kjøkken er ikke lenger bare om komfyr, vask og kjøleskap. Et kjøkken fullt utstyrt med hvert verktøy, gadget og stykke dedikert utstyr i dag, ville nok koste mer enn hele resten av huset satt sammen. Ikke alt utstyr som er tilgjengelig er nødvendig for hver kokk. Bestem dine realistiske matlagingsbehov før du krysser av noe utstyr fra en sjekkliste over nødvendigheter.

Kjøleskap

Kjøleskapets størrelse er avhengig av antall personer i husholdningen og deres spisevaner. Side-by-side modeller som er halv kjøleskap og halv-fryser er de mest tilgjengelige for barn, de i rullestoler og kortere personer. Foreldre som ønsker å sørge for at de yngre barna ikke kan spise en iskrem til frokost om morgenen, bør vurdere den mer tradisjonelle enheten med fryserdøren på toppen.

Områder, ovner og ovner

Ranges, ovn og ovner er alle de store delene av kjøkkenutstyr som kommer i mange forskjellige stiler. Det første valget du må gjøre er å gå med gass eller elektrisitet. Da må du kanskje bestemme om du vil ha en kombinasjon av komfyr og oppvaskmaskinen Oppvaskmaskinen var en komfortabel bekvemmelighet for noen få tiår siden, men er like mye en del av den tradisjonelle sminke av kjøkkenutstyr som komfyr eller kjøleskap Oppvaskmaskiner er tilgjengelige både som innebygde og bærbare enheter. I henhold til 'Homes: Today and Tomorrow', i motsetning til popular tro, sparer oppvaskmaskiner faktisk mer vann og energi enn å vaske opp i vasken for hånd.

Utensils < / h2> Redskaper inkluderer sølvtøy som kniver, s pokker og gafler. Andre biter av kjøkkenutstyr som hører under overskriften, kan inneholde kuttekniver, potetskiller, bokser og flaskeåpnere og til og med skjærebrettene du bruker din samling av kniver på.

Kjøkkenutstyr

Kjøkkenutstyr, gryter og panner er også deler av kjøkkenutstyr som kan variere vesentlig fra en husholdning til en annen. En enkelt villaeier som ikke gjør mye matlaging kan komme forbi med en stor og liten stekepanne og kokekanne mens en hjemmekokk kunne finne et behov for de dusin forskjellige kokekarene som henger over hennes benkeplate.

Rengjøringsutstyr < / h2> Rengjøringsutstyr er oftest lagret under vasken og kan omfatte svamper, kluter og filler, såpe, vaskemiddel, blekemiddel, flekkfjernere, stålbørster, flaskebørster og sanitizers. Større elementer inkluderer mops, bøtter, søppelsekker og bokser og broms.

Små apparater

Små apparater er utstyr for kjøkkenutstyr som helt sikkert vil variere fra husholdning til husholdning. Mens nesten alle kjøkken kan ha en mikrobølgeovn eller blender, kan de andre typer utstyr som en person eier, faktisk fortelle deg noe om deres livsstil. Dette utstyret kan omfatte ting som kaffekvern, frityrkokere, elektriske woks, pasta beslutningstakere, baby mat beslutningstakere, ris komfyrer, dehydrators og kjøttkvern. 'Kitchen Idea Files' anbefaler å prioritere sjekken din Jeg kan bestemme hvilken av disse apparatene som er en nødvendighet for kjøkkenet ditt og som kan forbli luksusvarer som skal kjøpes på et senere tidspunkt.

Andre artikkelen

DIY Garasje arbeidsbenk
Trykkbehandlingen av tre
Tips om aluminiumskæring
Slik legger du fliser til kjøkkenbord
Typer Keramiske Tile Installasjoner
Slik installerer du Hardwood Trim
Slik installerer du en ekstern inngangsdør
Bygningsinstruksjoner for Vinyl Siding
Hvordan beregne trappvinkler
Hvordan henge gipsvegg rundt en garasjeport
Slik installerer du tre kjøkkenskap
Hvordan stripe Paint Off av skap dører
Dør Trim Alternativer
Slik fjerner du Linoleum på toppen av tregulv
Elektriske kuttverktøy
Slik installerer du en tørketrommelventil
Moderne Bad Tile Design Ideas
Hvordan erstatte Caulk i bad
Slik installerer du drenerte fliser rundt en stiftelse
Hvordan oppusses Formica countertops